Dear Santa let me explain: Οι αταξίες της Δανάης

Δεν ήμουν και τόσο κακό κορίτσι τελικά...
Dear Santa let me explain: Οι αταξίες της Δανάης



Εντάξει εγώ δεν ήθελα να σου γράψω αυτή τη λίστα αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη γιατί ήμουν τέλειο κορίτσι αυτή τη χρονιά! Βέβαια η πολυαγαπημένη μας διευθύντρια μας απείλησε με το μαχαίρι να βγάλουμε όλες τις βρώμες προς τα έξω για να μας χαλάσει το image. Εντάξει υπερβάλλω λίγο... Ούτε μας απείλησε η διευθύντρια ούτε ήμουν και τόσο τέλειο κορίτσι, απλά σε παρακαλώ να μην το πεις πουθενά!

 

Τι και αν υποσχέθηκα στους συνδρομητές μου στο κανάλι στο YouTube ότι θα ανεβάζω κάθε Πέμπτη βίντεο... Δεν φταίω εγώ! Άλλαξα δουλειά και πρέπει να ξυπνάω πρωί οπότε μετά κουτουλάω. Όταν άρχισα να συνηθίζω αυτόν τον ρυθμό, μετακόμισα! Ξέρεις τι είναι να κουβαλάς ψυγεία και βιβλιοθήκες; Πού χρόνος να περιποιηθώ τον εαυτό μου και να γυρίσω βίντεο; Είδες, δεν φταίω! Σου το 'πα...

Μην μου χτυπάς αυτό για την Coca Cola... Οκ, το ξέρω πρέπει να το κόψω! Αλλά δεν μπορώ! Βασικά να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω κιόλας... Ο ήχος που κάνει το κουτάκι όταν το ανοίγεις και οι μπουρμπουλήθρες που βγαίνουν έξω είναι κολαστικές! Μα δεν καπνίζω, δεν πίνω και δεν κάνω ναρκωτικά. Άσε με να έχω μια κακή συνήθεια!

Ελπίζω πάντως να μην θεωρείται αταξία που προτιμώ να βλέπω Jersey και Geordie Shore παρά να βλέπω όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο με την κρίση, τα αεροπλάνα που χάνονται, τα ατυχήματα, τις δολοφονίες... Απλά δεν αντέχω να τα βλέπω αυτά γιατί με πιάνει κατάθλιψη!

Είμαι σίγουρη πως αυτό θα το θεωρείς αταξία... Ομολογώ πως σε ένα παρκάκι κοντά στο σπίτι μου που δεν πηγαίνει κανένας αν δεν κοιτάει και κάποιος, δεν μαζεύω τις ακαθαρσίες της σκυλίτσας μου, Chili. Γενικά πάντα τα μαζεύω, ειδικά αν είναι σε πεζοδρόμιο αλλά όταν είναι πρωί πρωί και κάνει κρύο δεν έχω όρεξη να βγάλω τα χέρια από τις τσέπες μου. Δικαιολογώ τον εαυτό μου πως τα κάνει στο γρασίδι όπου δεν περπατάνε οι άνθρωποι.

Αυτά! Δεν νομίζω να έχω κάνει κάτι άλλο... Μόνο που καμιά φορά γκρινιάζω λίγο παραπάνω ασχέτως που βρίζω όλους τους υπόλοιπους που το κάνουν... Ναι, δεν είμαι καθόλου περίεργη! Είδες που τελικά ήμουν καλό κορίτσι; Άντε περιμένω κανένα δωράκι από τη wishlist που σου είχα γράψει!