Μην μιζεριάζεις: Έχεις 8 λόγους για να χαίρεσαι που είσαι 30!

20s Vs 30s!
Μην μιζεριάζεις: Έχεις 8 λόγους για να χαίρεσαι που είσαι 30!



Τι και αν έκλεισες τα 30 εσύ νιώθεις ότι διανύεις την καλύτερή σου ηλικία. Δεν την συγκρίνεις καν με την ηλικία των 20. Τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, έχεις φτιάξει το μόνιμο παρεάκι σου, πηγαίνετε σε μπαράκια πια και δίνεις σημασία μόνο σε ουσιαστικά πράγματα. Νιώθεις ώριμη αλλά έχεις και όλη αυτή τη νεανική τρέλα που θέλεις να κάνεις νέα πράγματα! Τέλειο;

Τι άλλο;

1. Θυμάσαι όλα εκείνα που σε ενοχλούσαν στην εμφάνισή σου; Σε χάλαγε που δεν ήσουν 2 εκ. πιο ψηλή ή που είχες σγουρά μαλλιά ενώ ήθελες να είχες ίσια. Τώρα όμως είσαι πιο cool τυπάκι και δεν σε νοιάζει τίποτα. Υοu no longer give a shit! 

2. Έχεις αυτοπεποίθηση! Δεν νιώθεις σαν να πρέπει να βρεις ποιο είναι το στιλ σου, πως πρέπει να κάνεις τα μαλλιά σου αλλά και γενικότερα αν θα αρέσεις στους άλλους!

3. Μπορείς το Σάββατο να μην βγεις! Είσαι cool με αυτό!

4. Clubs=No! Τα βαριέσαι αφόρητα πια αυτά τα μεγάλα μαγαζιά που μαζεύουν πιτσιρίκια. Τώρα θέλεις κάτι πιο μικρό για να πας με την παρέα σου και να ακούτε τι λέτε όταν μιλάτε.

5. Ωραία ήταν τότε που πήγαινες για camping και ξύπναγες από τις 7 με το φως του ήλιου...αλλά τώρα θέλεις ένα δροσερό δωμάτιο που θα ξυπνάς όποτε θέλεις!

6. Έχεις λιγότερους αλλά καλύτερους φίλους! Έχει γίνει αυτό το ξεκαθάρισμα και δεν χρειάζεται να κάνεις απλά παρέα με κάποιον αν δεν έχετε μια ουσιαστική σχέση!

7. Αν και κάτι μικρές ρυτιδούλες έκαναν την εμφάνισή τους εκεί γύρω από τα μάτια το δέρμα σου φαίνεται καλύτερο και πιο λαμπερό!

8. Δεν θα ήθελες να γίνεις και πάλι 21! Μπορεί να μην είχες τις ίδιες υποχρεώσεις και να ήσουν ελεύθερη και χωρίς καμία ρυτίδα αλλά τώρα έχεις διαμορφώσει τον χαρακτήρα σου και τα βλέπεις όλα από άλλη ματιά. Την έχεις πάθει και δυο-τρεις φορές και ξέρεις! Βλέπεις και τη ζωή της Kylie Jenner στο Snapchat και πανηγυρίζεις που είσαι 30!

Δες 21 φορές (που σίγουρα σου έχουν τύχει) που δεν είσαι και τόσο ευχάριστη τελικά!