Το 1954 έγινε ένας γάμος κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

Γαμπρός και νύφη παντρεύτηκαν με αναπνευστήρα. (photos)
Το 1954 έγινε ένας γάμος κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας



Το 1950 είναι μια "προχωρημένη" δεκαετία. Rock and Roll, Elvis Presley, ευρωπαϊκός κινηματογράφος, χρυσή εποχή της τηλεόρασης,  Pollock και de Kooning στην τέχνη, αρχή της Pop Art, Μarilyn, Taylor, Marlon Brando και James Dean.

Tη δεκαετία του '50, οι άνθρωποι πειραματίζονται, όχι μόνο στο design, στην κουλτούρα και τις τέχνες. Πειραματίζονται και στην καθημερινή ζωή, κάνοντας πράγματα out of the box. Γιατί με κάποιο τρόπο, σκοπός ήταν να εξερευνήσουν, να μάθουν, να δοκιμάσουν, να καινοτομήσουν, να διασκεδάσουν.

1954
Ένα μοντέρνο ζευγάρι Αμερικανών αποφασίζει να κάνει έναν "ιδιαίτερο" γάμο, κάτω από το νερό. Ο Bob Smith, δύτης και η Beth Sanger, αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να παντρευτούν. Κανένα μέρος δεν μοιάζει πιο ιδανικό από τον βυθό. Εκεί που γνωρίστηκαν άλλωστε.

Φορούν βαρίδια σε χέρια και πόδια. Το ζευγάρι καταφέρνει τελικά να βρει την ισορροπία του κάτω από το νερό, όπου λέει το μεγάλο "Ι do" με φυσαλίδες να βγαίνουν από το στόμα ενώ ακολουθεί το πρώτο τους φιλί.

 

Πηγή φωτογραφιών: art-sheep.com

Δες εδώ πως ήταν το γυναικείο μαγιό του 1900.