Creepy Sunday: Αυτή είναι μία από τις χειρότερες προβλέψεις της ιστορίας

Tι γίνεται στον κόσμο και εσύ δεν έχεις ιδέα!
Creepy Sunday: Αυτή είναι μία από τις χειρότερες προβλέψεις της ιστορίας



Εισαγωγή στο θέμα:
"Η ιδέα του περάσματος από αυτόν τον κόσμο σε έναν άλλο ίσως ανησυχήσει μερικούς από εσάς. Σας διαβεβαιώνω ότι πορεύεστε προς έναν θαυμάσιο κόσμο ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι χειρότερος από αυτόν που θα αφήσετε. Να ξέρετε ότι μετά το πέρασμα, θα έχετε ένδοξο σώμα, αλλά θα παραμείνετε αναγνωρίσιμοι."
Απόσπασμα από έγγραφα του Τάγματος του Ηλιακού Ναού τα οποία βρέθηκαν στην Ελβετία το 1993.

Kύριοι υπεύθυνοι για την παρακάτω εσχατολογική προφητεία ήταν ο Μάρσαλ Άπλουαϊτ και Μπόνι Νετλς Λικ Ζορέ και Τζόζεφ Ντι Μάμπρο. Η πρόβλεψή τους ήταν ότι αφού οι πιστοί αυτοκτονήσουν θα ζήσουν σε έναν άλλο πλανήτη ή διάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον καταστροφικό. Διότι αυτό που έγινε στην πραγματικότητα ήταν μια μαζική αυτοκτονία (δολοφονία) των οπαδών αυτής της αίρεσης!

Η συγκεκριμένη αίρεση άνηκε στην Νέα Εποχή. Η Νέα Εποχή για όσους δεν ξέρουν είναι μια ομάδα ανθρώπων που τρέφονται με ρύζι, ζουν σε σκηνές, κάνουν αρωματοθεραπεία και μασάζ και ακούν στο ipod  τους το τραγούδι της φάλαινας. Η Νέα Εποχή είχε δύο αιρέσεις:
H πρώτη ήταν το Τάγμα του Ηλιακού Ναού που βασιζόταν στις παραδόσεις του μεσαιωνικού Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών και η δεύτερη , η Πύλη του Παραδείσου η οποία και περίμενε την άφιξη ενός εξωγήινου διαστημόπλοιου το οποίο θα έσωζε τα μέλη της από την επικείμενη καταστροφή του πλανήτη.

Το τραγικό είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις οι αρχηγοί και οι οπαδοί των αιρέσεων πέθαναν. Αυτό που είχαν υποσχεθεί (οι αρχηγοί) ήταν ότι οι ψυχές τους θα αναγεννιόταν σε έναν άλλο πλανήτη ή διάσταση.

Οι στόχοι του τάγματος ήταν να προαγάγουν την πνευματική ανάπτυξη των μελών τους προκειμένου να φέρουν τη Νέα Εποχή. Και το πιο ειρωνικό είναι ότι οι αρχηγοί τους αυτά που δίδασκαν τα πίστευαν κιόλας. Δεν το έκαναν για να έχουν κάποιο κερδοσκοπικό όφελος! Υπάρχει πιο ύπουλο και πονηρό σχέδιο από αυτό; Και υπάρχει περίπτωση να μην γίνει πιστευτό από κάποιον που δεν πιστεύει πουθενά και είναι πιο εύκολο να πιστέψει παντού;

Αυτό που κάνει εντύπωση στην όλη υπόθεση είναι πως οι αρχηγοί αυτών των αιρέσεων αν και προβληματικές προσωπικότητες είχαν μεγάλη απήχηση σε τόσους ανθρώπους, που όχι μόνο τους έπεισαν αλλά τους διαστρέβλωσαν τόσο τη σκέψη που τους έκαναν εν τέλει υποχείρια.

Δες και άλλες προβλέψεις στην ιστορία που είχαν άσχημο τέλος!