Αυτό το ζευγάρι έχει γίνει viral στα μάτια κάθε κοριτσιού!

Γιατί πολύ απλά κάνουν αυτό που θα ήθελες να ζήσεις και εσύ!
Αυτό το ζευγάρι έχει γίνει viral στα μάτια κάθε κοριτσιού!



Ο Jay Alvarrez είναι ένα τυπάκι από την California (φωτογράφος και αθλητής extreme sports) που μας έχει "αναστατώσει" με την ζωή που κάνει και πραγματικά  πολύ τον ζηλεύουμε! Με μια ελευθέρη μετάφραση απλά ζει την ζωή του όπως γουστάρει! Sorry για τη λέξη αλλά δεν έβρισκα καλύτερη που να μπορέσει να αποδώσει όπως αυτή το νόημα! Είναι surf boy, πετάει με αλεξίπτωτο, κάνει τρέλες με μηχανάκια, πέφτει από αεροπλάνο και είναι ερωτευμένος!

Ο Jay έχει youtube channel και αναρτεί κάθε λίγο και λιγάκι ένα video από την  βαρετή και μίζερη ζωή που κάνει (εντελώς ειρωνικό σχόλιο)! 

Τα χίλια δυο απίθανα πράγματα δεν τα κάνει μόνος του, αλλά με την κοπέλα του!  Κάθε μέρα είναι και μια συναρπαστική εμπειρία και για τους δύο! Αυτό το ζευγάρι έχει γίνει viral στα μάτια κάθε κοριτσιού!

Διότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να είσαι με το αγόρι σου και να ταξιδεύετε μαζί παντού, να κάνετε νέα και διαφορετικά πράγματα, να είστε και φίλοι και σύντροφοι και όλα; Δηλαδή να είστε συνέχεια μαζί και να μην βαριέστε και συνάμα να είστε και μόνοι σας! Το πιάνεις το νόημα; Αυτή δεν είναι και η τέλεια σχέση άλλωστε; Νομίζω πως αυτή η ιδανική σχέση αποτυπώνεται πλήρως σε όλα τα video του Jay!

Και να προλάβω αντιδράσεις του τύπου.."μα χρειάζονται χρήματα για να τα κάνεις όλα αυτα"..θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως ότι δεν χρειάζονται διότι αρκεί να έχεις θέληση και υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα εκεί έξω που μπορείς να κάνεις και δεν θέλεις (μάλλον) να φανταστείς!

Το πιο σημαντικό στην όλη ιστορία εδω πέρα είναι ότι σου δημιουργούνται χίλια συναισθήματα! Σε ξεσηκώνει και θέλεις μεμιάς να αλλάξεις τη δική σου "μίζερη" και "βαρετή" ζωή, να αλλάξεις συνήθειες, να ζήσεις, να γελάσεις , να κάνεις αστεία πράγματα, νέες εμπειρίες, να ξεκινήσεις νεά hobby, να ερωτευτείς! Όλα σε ένα!

Και ίσως να σου δημιουργηθεί και η εξής απορία: Γιατί κάνουμε τόσο σύνθετα τα πράγματα στη ζωή μας, γιατί τα σκεφτόμαστε και τα υπεραναλύουμε τόσο, γιατί δεν κάνουμε τις στιγμές που ζούμε μοναδικές; Και γιατί δεν είμαστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα;
Οι απαντήσεις ίσως αλλάξουν αν δεις το παρακάτω video!

 

Τα ζευγάρια που ταξιδεύουν συχνά μένουν μαζί για πάντα! Το ήξερες;