Τραγούδια που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου (με την καλή έννοια)

Άκου..και άφησε το ρυθμό να σε συνεπάρει!
Τραγούδια που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου (με την καλή έννοια)



Μια φορά στο τόσο θα έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Δεν γίνεται όλα να είναι τέλεια non stop! Όπως επίσης δεν θα είναι και μόνιμη αυτή η αρνητική κατάσταση. Γι΄αυτό ανάκτησε την πίστη και την ελπίδα σου! Πάρε τα πάνω σου με τα παρακάτω τραγούδια τα οποία δεν θα σου φτιάξουν απλά τη διάθεση αλλά θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι όλα καλά! 

1. Backhouse Mike (Michael Corcoran) - Okay
Η μελωδία και τα λόγια αυτού του κομματιού έχουν ένα χαλαρωτικό ρυθμό που θα σε κάνουν να πιστέψεις πραγματικά πως δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι τέλεια! Είναι μια καλή επιλογή που μπορείς να κάνεις αν είσαι down και είναι το κατάλληλο τραγούδι που πρέπει να ακούσεις αν θέλεις να κοιμηθείς σαν πουλάκι!

2. Taylor Swift - Change
Πιθανότατα το τραγούδι αυτό να το έχεις ξανακούσει παλαιότερα. Πρόκειται για ένα κορίτσι που ξέρει πως είναι ικανή να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο! Μπορεί κάθε μέρα να πρέπει να αντιμετωπίζει τα ίδια και τα ίδια αλλά στο τέλος της ημέρας νιώθει ότι θα πάνε καλά. Άκου τη συμβουλή της Taylor γιατί αυτό που λέει είναι απόλυτα σωστό!

3. The Beatles - Getting Better
Ρίξε μια ματιά στη ζωή σου και στα μικρά πράγματα που έχουν αλλάξει στη ζωή σου με τα χρόνια! Δεν γίνεται να σου πηγαίνουν όλα στραβά, κάτι θα υπάρχει που θα βρίσκεται σε ισορροπία! Οι Beatles σου υπενθυμίζουν να κάνεις focus μόνο στα καλά και να αφήσεις στην άκρη τα άσχημα. 

4. Fun It Gets Better
Ιt will get better είναι το μότο αυτού του τραγουδιού! Είναι μια έκφραση που πρέπει γενικότερα να βάλεις στο μυαλό σου! Γιατί θα σε κάνει να μπορείς να επιβιώσεις τις δύσκολες μέρες!

5. Josh Gracin I want to live
Είναι ένα τραγούδι που θα σε κάνει να αλλάξεις κοσμοθεωρία. Θα σε κάνει να θέλεις να ρουφήξεις τη ζωή και να μην αφήσεις στιγμή να φύγει ανεκμετάλλευτη. Πάρε τον έλεγχο και κάνε ότι σε ευχαριστεί!

Σίγουρα δεν έχεις δει πιο αλλόκοτο video!