Ξεφορτώσου εύκολα τα παχάκια της πλάτης

Η κατάλληλη γυμναστική για να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος.
Ξεφορτώσου εύκολα τα παχάκια της πλάτης



Τα παχάκια της πλάτης, πίσω από το σουτιέν, μπορούν να σε αποτρέψουν από το να φορέσεις μία πιο εφαρμοστή μπλούζα ή ένα φόρεμα με σέξι πλάτη. Παρόλο που δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο σημείο, η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την κατάλληλη άσκηση αποτελούν τα μοναδικά σου όπλα για να ξεφορτωθείς τα αντιαισθητικά παχάκια. Τι μπορείς να κάνεις:

Αύξησε το cardio

Αν θέλεις πραγματικά να κάψεις το λίπος, θα πρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου την αερόβια γυμναστική. Οι συστάσεις είναι εξήντα λεπτά cardio την ημέρα πέντε φορές την εβδομάδα, προκειμένου να δεις άμεσα διαφορά.

Τόνωσε το σώμα σου

Πρόσθεσε ασκήσεις που σμιλεύουν την πλάτη, τους ώμους και τους πλάγιους κοιλιακούς για να βοηθήσεις να αποκαλυφθούν οι ισχυροί μύες που βρίσκονται από κάτω. Οι ασκήσεις που βελτιώνουν την στάση του σώματος μπορούν να κάνουν θαύματα.

Κάνε yoga

Μπορεί το cardio και οι κατάλληλες ασκήσεις ενδυνάμωσης να αποτελούν το κλειδί για να ξεφορτωθείς τα παχάκια της πλάτης, αλλά η yoga μπορεί να σε βοηθήσει με τη σειρά της να απαλλαγείς από το λίπος.