Γυμναστήριο: Αυτοί είναι οι τύποι που συναντάς

Και χωρίζονται σε κατηγορίες.
Γυμναστήριο: Αυτοί είναι οι τύποι που συναντάς



Γυμναστική ίσον γυμναστήριο. Γυμναστήριο ίσον "γυμναζόμενοι". "Γυμναζόμενοι" ίσον άντρες και γυναίκες. Άντρες και γυναίκες που χωρίζονται σε μερικές ευκρινείς κατηγορίες.

Ο συμβουλάτορας
Είναι ο τύπος που θα σε πλησιάσει για να σου πει αν κάνεις σωστά την άσκηση ή πώς θα έπρεπε να την κάνεις. Αυτός που σου δίνει παραδείγματα από το κορμί του, για το πώς έχτισε τον κάθε μυ.

Η selfie girl
Είναι αυτή που στήνεται κάθε τόσο μπροστά από τον καθρέφτη και τραβάει φωτογραφίες, άλλοτε την καλογυμνασμένη κοιλιά της, άλλοτε κοντινό κάνοντας duck face, άλλοτε την πλάτη με τα ανεβασμένα οπίσθιά της. Θα τη συναντήσεις πάντα εκεί που θα αντανακλάται το είδωλό της.

Ο πέφτουλας
Αυτός που θα σε πλησιάσει και πριν καν μιλήσει υποθέτεις ότι θα πει "ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;". Συνήθως έρχεται κορδωμένος, πετώντας στήθος μπροστά.

Ο επιδειξιομανής
Γυμνάζει κοιλιά; Σηκώνει μπλούζα. Γυμνάζει χέρια; Σηκώνει μανίκια. Γυμνάζει γάμπες; Σηκώνει μπατζάκια.

Η πολυπράγμων
Και κάνει διάδρομο και μιλά στο κινητό και στέλνει στο whatsapp και ποστάρει στο Instagram. Κι αν δει κανέναν γνωστό λέει και μια καλησπέρα.

O Dj
Ακούει τη δική του μουσική και κουνάει ρυθμικά το κεφάλι του σε κάθε όργανο γυμναστικής που θα κάτσει.

Η ερασιτέχνης
Πρώτη της φορά, είναι ακόμα ντροπαλή, δεν ρωτάει πολλά και τα κάνει όλα (ή σχεδόν όλα) λάθος.

Το ζευγάρι
Έρχονται πάντα μαζί, αγκαλιάζονται, κοιτιούνται στα μάτια, αλληλοβοηθούνται, αγγίζονται και συμβουλεύουν ο ένας τον άλλο.  

Δες εδώ 7 fitness μύθους που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις.