Fitness tips για αρχάριους! Mήπως έψαχνες κίνητρο για να αρχίσεις γυμναστική;

Σου δίνουμε 5 βασικούς λόγους!
Fitness tips για αρχάριους! Mήπως έψαχνες κίνητρο για να αρχίσεις γυμναστική;



Έχεις εκαταλείψει εδώ και χρόνια τη γυμναστική. Οι λόγοι; Λίγο η δουλειά, λίγο ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος και λίγο η βαρεμάρα σε έκαναν να βγάλεις την άσκηση από τη ζωή σου. Όμως ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι είναι καλοκαίρι και ότι κάτι πρέπει να κάνεις! Μην ανησυχείς γιατί ποτέ δεν είναι αργά να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου!
Δες κάποια tips που θα σε βοηθήσεις να κάνεις restart και να βάλεις τη γυμναστική πάλι στη ζωή σου!

1. Διάδωσε στους φίλους σου και δικούς σου ότι θα αρχίσεις γυμναστήριο. Με αυτόν τον τρόπο θα δεσμευτείς και δεν θα βρίσκεις δικαιολογίες για να το αναβάλλεις συνέχεια. 

2. Βρες ένα "ταίρι" που θα θέλει να αρχίσει γυμναστική. Δεν υπάρχει καλύτερο έναυσμα! Θα υποκινεί ο ένας τον άλλο.

3. Να έχεις πάντα στο αμάξι σου μαζί όπου και αν είσαι τα αθλητικά σου. Με αυτόν τρόπο δεν θα έχεις δικαιολογία ότι δεν μπορείς να ασκηθείς γιατί δεν θα έχεις μαζί τα αθλητικά σου. 

4. Επειδή όπως και να το κάνουμε όταν ξαναρχίζεις γυμναστική είναι αρκετά κουραστικό και επίπονο καλό θα είναι να βρεις τρόπους να "απαλύνεις" την διαδικασία. Ένας τέλειος τρόπος είναι να ακούς μουσική! Διότι με αυτό τον τρόπο δεν επικεντρώνεσαι στο πόσο κουράζεσαι αλλά αφήνεσαι στο ρυθμό της μουσικής!

5. Το πιο σημαντικό tip είναι να μην το παρακάνεις. Μπορεί να σε συνεπάρει ο ενθουσιασμός που άρχισες πάλι να ασκείσαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις υπερπροσπάθεια. Επίσης μην νομίζεις πως αν κάνεις περισσότερη γυμναστική θα έχεις πιο άμεσα αποτελέσματα!
 

Μην παραλείψεις να δεις γιατί είναι απαραίτητη η άσκηση στη ζωή σου!