Υγιεινά ροφήματα που θα ενυδατώσουν τον οργανισμό σου!

Και είναι τέλεια για τη δίαιτα!
Υγιεινά ροφήματα που θα ενυδατώσουν τον οργανισμό σου!



Είναι γνωστό ότι το Α και το Ω σε κάθε διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθείς είναι να πίνεις πολύ νερό. Ο οργανισμός σου χρειάζεται το λιγότερο 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να είναι υγιής και ενυδατωμένος. Τι θα έλεγες να ρίξεις μια ματία στα παρακάτω ροφήματα με βασικό συστατικό το νερό; Είναι γευστικά, υγιεινά και θα προσφέρουν στο σώμα σου την ενυδάτωση που χρειάζεται.

Ρίξε μέσα στο νερό σου υπερτροφές, τις οποίες θα αφήσεις ένα ολόκληρό βράδυ για να αποβάλουν όλα τα θρεπτικά για τον οργανισμό συστατικά που περιέχουν. Την επόμενη ημέρα, θα έχεις στο ψυγείο σου ένα υπέροχο ρόφημα που θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου, ενώ παράλληλα θα του προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και ενυδάτωση. Είναι τόσο εύκολο! Ρίξε μια ματιά στις συνταγές που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα!

*Για όλες τις συνταγές που ακολουθούν χρειάζεσαι ένα μπουκάλι ή βάζο, χωρητικότητας 500ml, το οποίο θα βάλεις στο ψυγείο σου και θα το αφήσεις εκεί όλο το βράδυ!

  • Το ρόφημα που βοηθάει στην καύση του λίπους:

Χρειάζεσαι: μισό αγγούρι, μισή πράσινη πιπεριά και 3 φύλλαράκια μέντας.

Αν δεν είσαι fan της πιπεριάς, μπορείς να την παραλείψεις.

  • Το ρόφημα που προσφέρει τρομερή ενυδάτωση:

Χρειάζεσαι: 3 φυλλαράκια βασιλικού, λίγο δεντρολίβανο, λίγο άνηθο και 2 φέτες λεμόνι.

Το ρόφημα αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι αν έχεις μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο. Θα βοηθήσει να μείνεις συγκεντρωμένη και θα σου δώσει ενέργεια. Πριν το πιεις, αφαίρεσε από μέσα τα φύλλα.

  • Το ρόφημα που χρειάζεσαι αν έχεις hangover:

Το έριξες έξω χθες το βράδυ; Και πολύ καλά έκανες! Για να περάσει το hangover,πρέπει να πιεις πολύ νερό για να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου. Αυτό το ρόφημα, εκτός από ενυδάτωση θα σου προσφέρει και βιταμίνη  C, την οποία χρειάζεται o οργανισμός σου για να επανέλθει στην κανονική λειτουργία του.

Χρειάζεσαι: 1 φράουλα, μισό πορτοκάλι και 3 φέτες ακτινίδιο.

  • Το ρόφημα που θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει:

Χρειάζεσαι: 5 κυβάκια μάνγκο, 1 χούφτα μούρα και 1 φέτα λεμόνι.

Η βιταμίνη Α που έχει το μάνγο είναι απαραίτητη για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, ενώ τα μούρα δρουν κατά της γήρανσης του δέρματος που προκαλούν οι βλαβερές  για τον οργανισμό συνήθειες όπως το κάπνισμα ή ή κακή διατροφή.