Γιώργος Πολυχρονίου στο JoinUs: Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ταλέντο

Οι πρώην, το σπίτι στη Νέα Υόρκη και το όνειρο της ζωής του.
Γιώργος Πολυχρονίου στο JoinUs: Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ταλέντο



Τον Γιώργο Πολυχρονίου φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ αυτή την Κυριακή. 

Δες τι είπε…

Για τις πρώην του:

Οι παλιές μου φιλενάδες ή και σύζυγοι με κάνουν παρέα πολύ συχνά επειδή ξέρουν ότι με μένα θα περάσουν καλά. Πρώτον, θα έχουν εξασφαλισμένο τραπέζι, δεύτερον δεν θα τις πειράζουν οι άλλοι επειδή με σέβονται και τρίτον, διότι θα τους πω τα αστεία μου και τα ανέκδοτά μου. Τώρα δεν έχω σχέση. Με τον Παναθηναϊκό έχω σχέση και τη μουσική. Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι μόνος. 

Για τη Μάγκι Χαραλαμπίδου:

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου ήταν η best lady of my life. Μου άφηνε ροδοπέταλα κρυφά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου πριν γνωριστούμε. Πήρα έναν φίλο και του είπα «κάτσε απ’ έξω». Την είδε και της είπε «ανέβα πάνω σε θέλει ο Γιώργος». 

Για την Ελένη Μενεγάκη: 

Δεν νομίζω ότι έχει ταλέντο η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας. Θέλω να πω ότι δεν είναι χαρισματική, ότι έχει έμφυτο ταλέντο.  Αυτό όμως το «μοντέλο» δεν θα ξαναπαρουσιαστεί στην τηλεόραση. Νομίζω ότι είναι δύσκολο να επαναληφθεί μία τέτοια περίπτωση. Βλέπεις σημερινές γυναίκες τύπου «Μενεγάκη» που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο, δηλαδή έχουν τη συμπάθεια του ιδιοκτήτη, τη λογική του «να παντρευτούμε τον έτσι», τον ερωτισμό, που βλέπεις ότι δεν το αποδέχεται ο κόσμος. 
Αν ο άνθρωπος του καναλιού δεν καλοέβλεπε την Ελένη σαν άνθρωπος και όχι σαν επιχειρηματίας πιστεύω ότι δεν θα της δινόταν η ευκαιρία να κάνει αυτή τη σούπερ σταδιοδρομία. 

Για το όνειρο της ζωής του: 

Το όνειρό μου ήταν ή να κάνω τον «Τροχό της Τύχης» που θα γινόταν της κακομοίρας ή να κάνω ένα φαντασμαγορικό μουσικό πρόγραμμα όπως το έχω ζήσει.

Για τα σπίτια στο εξωτερικό: 

Έχω σπίτι στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Στη Νέα Υόρκη είναι 80 τμ. Το έχω για τα γεράματα, για τη συνταξιοδοτική μου περίοδο.