Θεοδώρα Μανωλίδου: Η κόρη της Ευγενίας κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο (photos)

.H 16χρονη κόρη της Ευγενίας στην πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση.
Θεοδώρα Μανωλίδου: Η κόρη της Ευγενίας κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο (photos)



Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου, η Θεοδώρα- Ολυμπία είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι που καθώς μεγαλώνει διαπιστώνουμε πως μοιάζει όλο και περισσότερο στην μητέρα της. Η Θεοδώρα είναι 16 ετών και όπως φαίνεται η μεγάλη επιθυμία της να ασχοληθεί με τον χώρο του modelling την οδήγησε στο να αποκτήσει το πρώτο της επαγγελματικό book. 

Η Θεοδώρα είχε τραβήξει το ενδιαφέρον μας από τις πρώτες κοινές εμφανίσεις που έκανε με την μητέρα της, όμως τώρα μετά την συνεργασία με το πρακτορείο Modelmanagement δείχνει πραγματικά ένα κορίτσι που έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύει στον εαυτό της. Με βάση τα στοιχεία της όπως είναι καταχωρημένα στο modelmanagement.com έχει πράσινα μάτια και ύψος 1,63 cm. Πρόκειται για ένα μεγάλο διαδικτυακό πρακτορείο διεθνούς φήμης όπου κάνουν εγγραφή μοντέλα, ηθοποιοί και γενικά άνθρωποι του θεάματος, με απώτερο στόχο να τους εντοπίσει κάποιος ατζέντης προκειμένου να αξιοποιήσει το ταλέντο τους.

Αν και η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει σε γενικές γραμμές μια συντηρητική μητέρα, όπως φαίνεται δεν στέκεται εμπόδιο στις αποφάσεις των παιδιών της αλλά αντίθετα τις υποστηρίζει. Άλλωστε, στο παρελθόν έχει δηλώσει πως η κόρη της είναι πολύ μαχητική ενώ η ίδια ως μητέρα φροντίζει να την συμβουλεύει κάθε μέρα.