Υρώ Μανέ στο JoinUs: Συγκινούμαι όταν βλέπω τα Εγκλήματα

Γιατί η σχέση με συνάδελφο είναι κακή ιδέα και πώς ο γάμος της αντέχει 17 χρόνια.
Υρώ Μανέ στο JoinUs: Συγκινούμαι όταν βλέπω τα Εγκλήματα



Στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Υρώ Μανέ. Δες τι είπε…

Για το γάμο της που αντέχει 17 χρόνια:

Είμαι παντρεμένη όσο είναι η κόρη μου η Φαίδρα, 17 χρόνια. Είναι λίγο ασυνήθιστο στις μέρες μας που αντέχει ο γάμος μας. Δεν με φοβίζει που ακούω για χωρισμούς. Αφού είναι κομμάτι της ζωής μας.
Με τρομοκρατούν οι σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, όχι τα διαζύγια. Οτιδήποτε είναι μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτισμού είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει δύο γονείς που δεν τα βρίσκουν και δεν ταιριάζουν να πηγαίνουν στο επόμενο βήμα.
Η αμοιβαία εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και ο χώρος, να αφήνεις δηλαδή τον άλλο να ανασαίνει κρατάει μία υγιή σχέση. Αν ο σύντροφός μου δεν είχε απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει, ότι αυτή η δουλειά που κάνω δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς δεν θα μπορούσα να ανασάνω, να αναπνεύσω. Και αν καταπιέζεσαι θες να πεις φτου ξελευθερία και να πας παρακάτω. Ο άντρας μου αγαπάει το χώρο μας και το καταλαβαίνει. Έχει μεγάλη ψυχή και βλέπει τα πάντα με θετικό τρόπο.  

Για τις σχέσεις με συναδέλφους:

Είναι καλύτερο να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο εκτός χώρου,  που να μην κατατρώγεται με αυτό όλη την ημέρα. Συνάδελφοι βέβαια έχουν επιτυχημένους γάμους και είναι εξαιρετικό. Μιλάω με απόλυτη γνώση και με βάση την εμπειρία μου, δεν εικάζω.

Για τα Εγκλήματα:

Άμα πετύχω και κανένα επεισόδιο να μου αρέσει, με συγκινεί, μου αρέσει να τα βλέπω. Με την Καβογιάννη και την Κωνσταντίνου ήμασταν φίλες από τη σχολή, από το Θέατρο Τέχνης. Και μεταξύ μας έχουμε κουμπαριές. Είναι από τις αληθινές σχέσεις που κρατάνε στο χρόνο. Τα Εγκλήματα με κυνηγάνε αλλά πολύ θετικά.  Είναι πολύ αστείο που τότε είχα μόλις γεννήσει και σήμερα τα βλέπει η κόρη μου.  Έχει μια γοητεία όλο αυτό.

Για τις ρυτίδες της:

Κοιτάω τις ρυτίδες και λέω "φύγετε δεν θέλω". Προσπαθώ να μην τις κοιτάω. Σκοτεινιάζει λίγο ο καθρέφτης. Ευτυχώς εγώ ποτέ δεν υπήρξα εν ζενί, δεν θα έπαιζα ποτέ την Ιουλιέττα εκτός αν γινόταν κανένα προχωρημένο ανέβασμα που την ήθελε μεγαλοκοπέλα. Έχω άλλο physique. Επομένως δεν είχα τέτοια θέματα. Από 25 χρονών έκανα ρόλους καρατερίστικους, γιαγιούλες κλπ.

INTERVIEW 20 IRO MANE JoinUs S1 from join us on Vimeo.