Γιώργος Λιάγκας: Απαράδεκτη η εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά!

Σκληρή η κριτική του Γιώργου Λιάγκα για το μουστάκι και το κόκκινο κραγιόν του Λάκη.
Γιώργος Λιάγκας: Απαράδεκτη η εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά!



Η εκκεντρική εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά στο 4ο live του DWTS5 - με μουστάκι και κόκκινο κραγιόν -  έδωσε τροφή για αρκετά σχόλια στην παρέα του "Πρωινού".

«Μία εμφάνιση αισθητικά απαράδεκτη. Εγώ προτιμώ τα 18 άλογα και τα 18 XL, αισθητικά τουλάχιστον, από το μουστάκι» ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας για να προσθέσει «Προσπαθεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον με το στιλ του (…) Έγινε τώρα ξαφνικά η Κοντσίτσα στην Ελλάδα ο Γαβαλάς».

Αν και η υπόλοιπη παρέα του "Πρωινού" επέμεινε στο ότι ο Λάκης Γαβαλάς το έκανε για πλάκα, με τον Άρη Καβατζίκη να υποστηρίζει ότι σαν κριτής που είναι δεν μπορούσε να σχολιαστεί η εμφάνισή του, ο Γιώργος Λιάγκας φάνηκε κατηγορηματικός. Ο παρουσιαστής σχολίασε ότι με τέτοια εμφάνιση, η υπόλοιπη κριτική επιτροπή έπρεπε να το σχολιάσει ως κάτι χιουμοριστικό, αν και δεν θα έπρεπε να του επιτραπεί εξ αρχής να εμφανιστεί έτσι. «Προφανώς οι άνθρωποι έπαθαν σοκ με την εμφάνισή του και δεν ήθελαν να κάνουν ούτε καν πλάκα» είπε ο Λιάγκας και πρόσθεσε ότι οι κάμερες κατά τη διάρκεια που ο Λάκης Γαβαλάς έκρινε τους διαγωνιζόμενους, δεν έδειχναν πλάνα του.

Από ότι φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε έμμεσα την απάντησή του στον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος είχε επιτεθεί τόσο στην εκπομπή όσο και στον ίδιο, με  αφορμή τις δηλώσεις της ομάδας του "Πρωινού" για το καπέλο της Κατερίνας Καινούργιου. «Οφείλω να υπερασπιστώ μια ξανθιά η οποία είναι πολύ πιο έξυπνη από την πιο καλή μελαχρινή, που τολμά και λέει παιδιά αυτή είμαι! Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ένας άνθρωπος με ένα ριχτό πόλο 15XL, με έναν τεράστιο καβαλάρη στο αριστερό του μέρος και να κρίνει μία που φοράει καπέλο» είχε δηλώσει ο Λάκης Γαβαλάς.