Κρυώνεις; Δες τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την επέλαση του Snowzilla!

Φόβος και δέος από τις φωτογραφίες που στέλνουν κάτοικοι των μεγαλουπόλων των ΗΠΑ! Απίστευτες εικόνες από το κέντρο της πόλης
Κρυώνεις; Δες τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την επέλαση του Snowzilla!



Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στις ανατολικές ακρές των ΗΠΑ δύσκολα μπορείς να το περιγράψεις. Οι εικόνες μας βομβαρδίζουν στα social media και προκαλούν αντικρουόμενα συναισθήματα. Από την μία ο τρόμος για τους τουλάχιστον 19 νεκρούς και από την άλλη το δέος για την απίστευτη μεταμόρφωση των κεντρικών οδών των αμερικανικών μεγαλουπόλεων. Όσο κι αν είχε ενημερωθεί ο κόσμος για το χτύπημα της χιονοθύελλας Τζόνας κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε. 

Η Snowzilla (από τις λέξεις Snow -χιόνι- και Godzilla -κινηματογραφικό τέρας) εκτιμάται πως έχει επηρρεάσει τη ζωή περισσότερων από 85.000.000 ανθρώπων, ξεσπάει με ιδιαίτερο μένος στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον, έχει υποχρεώσει τις αρχές να κυρήξουν 11 πολιτείες σε κατάσταση έκτατης ανάγκης και φυσικά έχει... εξαφανίσει τις τροφές από τα σούπερ μάρκετ. 

"Μείνετε στα σπίτια σας" είναι το μήνυμα που ακούνε αυτή τη στιγμή οι πολίτες από τα media της χώρας καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι σχεδόν αδύνατη, οι συγκοινωνίες έχουν παραλύσει, ακόμη και το μετρό σταμάτησε να λειτουργεί! Τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα εξασθενούν αλλά υπάρχει υψηλός κίνδυνος για ατυχήματα λόγω του παγετού και των πάγων που θα αρχίσουν να λιώνουν.

Στον αντίποδα των προβλημάτων και της καταστροφής, έρχονται εικόνες χαρούμενων ανθρώπων που βγαίνουν στο χιόνι να παίξουν, φωτογραφίζουν το πρωτοφανές φαινόμενο και βρίσκουν τρόπους να κάνουν χιούμορ με τον αποκλεισμό τους στο σπίτι...