Οι βουλευτές την άκουσαν! Ποια νομίζει ότι είναι η Solange Knowles και ποιος ο Obama;

Οι πολιτικοί έχουν ψευδαισθήσεις!
Οι βουλευτές την άκουσαν! Ποια νομίζει ότι είναι η Solange Knowles και ποιος ο Obama;



Πολλές περίεργες ειδήσεις ακούσαμε σήμερα για τους βουλευτές μας. Όπως καταλαβαίνεις, δεν ήταν δυνατό να τις προσπεράσουμε μιας και οι ατάκες, οι φωτογραφίες τους και το attitude τους κάτι μας θυμίζουν... 

O Βασίλης Λεβέντης νομίζει ότι είναι η Kim Kardashian

Ήξερες ότι η Kim Kardashian δεν ήθελε να παντρευτεί τον Kanye West το 2013 επειδή πίστευε ότι το νούμερο 13 είναι «γκαντέμικο»; Έτσι και ο Βασίλης Λεβέντης σήμερα δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι θέλουν τον βάλουν σε γραφείο του Μητσοτάκη αλλά εκείνος είπε ότι είναι «γκαντέμης». 

Ο Άδωνις νομίζει ότι είναι ο Ομπάμα

Κι όμως, σε λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Adoni’s Tour. Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο Άδωνις Γεωργιάδης θα ξεκινήσει περιοδεία στην Ελλάδα με πούλμαν που θα φέρει τη φωτογραφία του και τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας. Κοινώς, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ζήσει για λίγο σαν ένας άλλος Ομπάμα. 

Η Θεοδώρα Τζάκρη νομίζει ότι είναι η Solange Knowles 

Η Θεοδώρα Τζάκρη εμφανίστηκε με φούξια ταγιέρ και έκανε τη Βουλή να μοιάζει stylish.  Η Yφυπουργός Βιομηχανίας μας έκανε να θυμηθούμε την εμφάνιση της Solange Knowles σε event του Gucci. 

O Γρηγόρης Ψαριανός νομίζει ότι μιλάει στον Τάκη Τσουκαλά

Ο σαματάς ξεκίνησε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων. «Ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν σας τη δίνουμε γιατί είστε ψεύτες. Δεν είστε πολιτικά αφελείς, είστε καθ’ έξιν ψεύτες» είπε χαρακτηριστικά. Τότε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς απάντησε ως εξής: «Θα μπορούσα να καλοδεχτώ την κριτική. Όμως ο απίστευτος και ιδιόμορφος ναρκισσισμός αυτού του κόμματος το οδήγησε σε απίστευτες κατηγορίες και χυδαιότητες. Τους τα επιστρέφουμε πίσω. Ας κοιτάξουν τον εαυτό τους». 

Εκεί πετάχτηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός με ατάκες που μας έφεραν στο μυαλό τους τηλεθεατές του Τάκη Τσουκάλα. «Φιλαράκο, αλλού αυτά» είπε, ενώ στη συνέχεια αρπάχτηκε με κάποιον, χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι. Το μόνο που ακούστηκε ήταν το εξής: «Άντε ρε αλήτη! Άντε φύγε από δω». 

O Αλέξης Τσίπρας νομίζει ότι είναι ο Πάπας της Ρώμης

Βέβαια, ο Αλέξης δεν χαιρετάει χαμογελαστός τα πλήθη από το μπαλκόνι, αλλά είναι φανερά εκνευρισμένος και «τη λέει» σε δημοσιογράφο.  
Συγκεκριμένα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον Αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν στο δημαρχείο της Μυτιλήνης προκλήθηκε στην κυριολεξία πανικός. Δεν επιτράπηκε η είσοδος σε ορισμένους δημοσιογράφους και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με ρεπόρτερ. 

 -Τι θέλετε, βρε παιδιά;
 -Τους μισούς βάζετε, ωραία δικαιοσύνη!
- Και τι θέλετε να κάνουμε τώρα;

Μετά ακούστηκαν φωνές και ο πρωθυπουργός πετάχτηκε νευριασμένος και είπε: «Με αυτή τη συμπεριφορά δεν πρόκειται να μπεις». Δες παρακάτω το βίντεο και βγάλε τα συμπεράσματά σου. 

Η Ντόρα και ο Κυριάκος νομίζουν ότι είναι η Rihanna και ο Chris Brown

Ούτε ένα βλέμμα δεν αντάλλαξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή. Ο λόγος όπως θα ξέρεις είναι ότι η Ντόρα δεν θα στηρίξει τον αδερφό της για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό το στιγμιότυπο μας θύμισε Rihanna και Chris Brown που συναρτήθηκαν σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ στη Νέα Υόρκη και σμπεριφέρονταν σαν δυο ξένοι. 

Δες ΕΔΩ πώς ήταν οι πολιτικοί στα νιάτα τους.