Αλέξης Τσίπρας: Κλείνει τα 41 και θυμόμαστε γιατί είναι ο δεύτερος ξάδερφός μας

Όλες οι φορές που ξέχασες ότι είναι πρωθυπουργός.
Αλέξης Τσίπρας: Κλείνει τα 41 και θυμόμαστε γιατί είναι ο δεύτερος ξάδερφός μας



Μάντεψε ποιος έχει γενέθλια σήμερα! Το πιο διάσημο αγόρι της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας, κλείνει σήμερα τα 41 του χρόνια. Και ενώ θέλαμε πολύ να μιλήσουμε για το σεξ απίλ του η διευθύντρια μας έβαλε φρένο λέγοντας ότι δεν μπορούμε συνέχεια να λέμε μια ζωή «εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι». Για να πρωτοτυπήσουμε, λοιπόν, το πήραμε αλλιώς.

Συζητώντας στο γραφείο για τον πρωθυπουργό μας συνειδητοποιήσαμε ότι ο Αλέξης θα μπορούσε να είναι ένας φίλος κολλητός που θα έπινε σφηνάκια τεκίλας μαζί μας και θα γινόταν «λιώμα» στο πρώτο μισάωρο. Θα μπορούσε να είναι ο συνάδελφος από τη δουλειά που θα έβγαινε στο διάδρομο για τσιγάρο, θα σε χαιρετούσε και θα μιλούσε με στόμφο για την επικαιρότητα. Θα μπορούσε να είναι και ο δεύτερος ξάδελφός σου που τον συμπαθείς πολύ αλλά καμιά φορά σου φαίνεται τελείως ανώριμος. Κοινώς, θα μπορούσε να είναι ένας από εμάς. Ένας άντρας που δεν έχει καμία σχέση με τη σοβαροφάνεια της πολιτικής.

Αυτή την «ελαφριά» πλευρά του Αλέξη θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε σήμερα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω αποδείξεις:

Έχει αγγλική προφορά που σκοτώνει. Σαν ένα αγόρι που προσπαθεί να κάνει με τα χίλια ζόρια καμάκι στην Πολωνέζα τουρίστρια αλλά το χάνει κάπου στην μετάφραση. (Για να μην είμαστε άδικες η προφορά του έχει βελτιωθεί πολύ).

Τον έχουμε δει με μαγιό πολλές φορές. Και όπως λέει η γιαγιά μου «άνθρωπο που φοράει μαγιό μην τον φοβάσαι». Ή και όχι. Κάτι άλλο θα εννοούσε η γιαγιά μου.  

Έχει twitter και ανά διαστήματα κάνει χιουμοράκι.

Είναι γκαφατζής. Θυμάσαι που σάλιωσε το φάκελο ενώ είχε κόλλα;

Αγχώνεται σαν έφηβος και βγάζει έρπη.

Είναι ο «κανακάρης» της μαμάς του. Γιατί σύμφωνα με την κυρία Αρίστη, «ο Αλέξης πιέζεται πολύ, δεν τρώει και δεν κοιμάται»

Αρνείται να φορέσει γραβάτα. Για την ακρίβεια, είχε δηλώσει ότι θα τη φορέσει  «όταν θα καταφέρει να κουρευτεί το χρέος». Πρέπει να βάλει πιο ρεαλιστικό στόχο.

Έχει χιούμορ. Ξεχνιέται ο τρόπος που αντιμετώπισε τον τσολιά της Ελληνοφρένειας;  

Ή το χαλαρό του στιλάκι στις Βρυξέλλες;

Είναι gentleman και αναγνωρίζει τα λάθη του. Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες,  κατά τη διάρκεια του γεύματος για τα 41 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας δημοσιογράφος είπε στον Αλέξη καλύπτει επί 41 χρόνια όλες τις εκδηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο. «Α, εγώ τότε ήμουν αγέννητος...» είπε ο Αλέξης και η δημοσιογράφος νευρίασε.  «Δεν είναι σωστό, κύριε Πρωθυπουργέ, να λέτε σε μια κυρία ότι ήσασταν αγέννητος όταν σας λέει κάτι που συνέβη». Εκείνος μετάνιωσε για το αποτυχημένο χιουμοράκι και της ζήτησε «ταπεινά συγγνώμη».

Και πάνω απ’ όλα, ήταν ένας wild νέος

Δες ΕΔΩ πού θα κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας.