Ο James Blunt απολογείται για το ενοχλητικό χιτάκι You’ re Beautiful

Και για την πλύση εγκεφάλου που μας έχει γίνει. Σε συγχωρούμε James!
Ο James Blunt απολογείται για το ενοχλητικό χιτάκι You’ re Beautiful



O James Blunt λυπάται που έπρεπε ν’ ακούσεις το τραγούδι «You're Beautiful» τόσες πολλές φορές το 2005.

Ο 40χρονος Βρετανός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello παραδέχτηκε ότι άρχισε να τον εκνευρίζει το τραγούδι, όπως νιώσαμε άλλωστε όλοι όταν το ακούσαμε για εκατομμυριοστή φορά. «Ήταν σαν να ανάγκαζαν τον κόσμο να το καταναλώσει με το ζόρι. Και μετά έγινε ενοχλητικό. Και μετά ο κόσμος άρχισε να συνδέει τον καλλιτέχνη με αυτή τη φράση» είπε ο Blunt.

O ίδιος βέβαια δεν μισούσε μόνο το γεγονός ότι παιζόταν ασταμάτητα στα ραδιόφωνα. «Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας η δισκογραφική εταιρεία με είχε πουλήσει ως τον τραγουδιστή που απευθύνεται στις γυναίκες μέσα από τα διαφημιστικά του Νοικοκυρές σε απόγνωση. Και κάπως έτσι βέβαια χάνεις το 50% του κοινού σου».

Ο Blunt επιπλέον μέσα από τη συνέντευξή του μας ενημέρωσε ότι έχει και μία σαχλή πλευρά. «Ο τρόπος που έγινε το marketing με στιγμάτιζε σαν ένα τρομακτικά σοβαρό άτομο, κάτι που όπως ξέρουν όλοι οι φίλοι μου δεν είναι αλήθεια» ισχυρίστηκε. «Έχω γίνει γνωστός με κάποια τραγούδια που βγάζουν υπερβολικό συναίσθημα και δυστυχία αλλά νομίζω ότι αυτό έχει αλλάξει πια. Ο κόσμος μπορεί να δει ότι δεν παίρνω πια τον εαυτό μου τόσο σοβαρά».

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο τραγούδι συνεχίζει να είναι το πιο πετυχημένο τραγούδι του Blunt μέχρι σήμερα έχοντας κατακτήσει την 1η θέση στα charts σε 10 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Ισπανίας του Καναδά και της Ολλανδίας.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο Moon Landing.

Πηγή: etonline.com