The Voice 2: Ο Κώστας Αγέρης μεγάλος νικητής!

Ο παίκτης του Αντώνη Ρέμου κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του talent show του ΑΝΤ1!
The Voice 2: Ο Κώστας Αγέρης μεγάλος νικητής!



Σε μια βραδιά που είχε συνεργασίες-έκπληξη, συγκίνηση και νέα τραγούδια έπεσε η αυλαία του Voice 2 με μεγάλο νικητή τον Κώστα Αγέρη της ομάδας του Αντώνη Ρέμου!

Οι 4 φιναλίστ τραγούδησαν 3 (εκτός από την Κατερίνα Καμπανέλη που αποχώρησε πρώτη) τραγούδια συνολικά: Τη νέα τους δουλειά, που παρουσιάστηκε στον ημιτελικό, το ντουέτο με τον coach τους και το τραγούδι που τραγούδησαν στα blind auditions.

Η Κατερίνα Καμπανέλλη, ήταν η πρώτη από τους 4 φιναλίστ που αποχώρησε μετά την ψηφοφορία του κοινού, κατακτώντας την 4η θέση μαζί με τον Μιχάλη Stavento. Η Κατερίνα τραγούδησε το κομμάτι της «Να κρυφτώ» αλλά και τα «Αναδρομικά» με τον coach της.

Μέχρι να φτάσουμε στην 3η θέση και τον Νεκτάριο Μαλλά (τραγούδησε το «Θα’θελα να ήσουνα εδώ», το «Δε μιλάμε μαζί με την coach Μελίνα Ασλανίδου, αλλά και το δικό του «Ζητάς Πολλά»), ο οποίος συγκίνησε με τα λόγια του, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, από την σκηνή πέρασε η Αρετή Κοσμίδου (αγνώριστη) και ο Πάνος Μουζουράκης, αλλά και η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, περσινή νικήτρια του Voice ερμηνεύοντας το «One Last Breath».

Το μεγάλο… κλου της βραδιάς, ωστόσο ήταν το ντουέτο του Αντώνη Ρέμου με την Δέσποινα Βανδή και η συνύπαρξη τους επί σκηνής μετά από μια 20ετία. Οι δυο star τραγούδησαν μαζί μεγάλες επιτυχίες τους, όπως «Τα συντρίμμια» της Δέσποινας, το «Έτσι ξαφνικά» αλλά και το «Μέχρι το τέλος του κόσμου»! Και μάλιστα ο Αντώνης σε αρκετές περιπτώσεις ξέχναγε τους στίχους με αποτέλεσμα να χαμογελάει πονηρά η Δέσποινα σε ένα show που κράτησε πάνω από 15 λεπτά μέσα σε αποθέωση!

Νωρίτερα, ο Αντώνης Ρέμος είχε ερμηνεύσει και το νέο του τραγούδι «Λένε», το οποίο και άρεσε αρκετά στο κοινό αλλά και σε εμάς είναι η αλήθεια. Στην σκηνή ανέβηκε solo και η Δέσποινα Βανδή, ερμηνεύοντας το νέο της single, «Τι σημασία έχει».

Μετά το τέλος του show του Αντώνη και της Δέσποινας ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, με τον Γιώργο Λιάγκα να μας… αγχώνει λίγο με το σασπένς! Τελικά νικητής του δεύτερου Voice αναδείχτηκε ο Κώστας Αγέρης της ομάδας του Αντώνη Ρέμου, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Άννα Βιλανίδη.

Και μάλιστα στο κλείσιμο του show ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε και είδηση καθώς ανακοίνωσε πως θα τα ξαναπούμε στο Voice 3!

Δες σε video τις συμμετοχές της βραδιάς...

Η Κατερίνα Καμπανέλλη-4η θέση...

Ο Νεκτάριος Μαλλάς-3η θέση

Η Άννα Βιλανίδη-2η θέση

Και ο Κώστας Αγέρης-1η θέση

Kαι η τετράδα των φιναλίστ

Δες ΕΔΩ όλα τα ντουέτα των παικτών με τους coaches