The Voice 2: Αποχωρεί ο Μιχάλης Κουινέλης από την κριτική επιτροπή;

Βόμβα στα θεμέλια του talent show του ΑΝΤ1!
The Voice 2: Αποχωρεί ο Μιχάλης Κουινέλης από την κριτική επιτροπή;



Ο Μιχάλης των Stavento μίλησε στο Down Town Κύπρου για τη συμμετοχή του στο 2ο κύκλο του The Voice.

Σχετικά με το ότι οι περισσότεροι θεωρούν πως φέτος έχει την πιο ισχυρή ομάδα (κάτι που το λένε και τα στοιχήματα), ο ίδιος απαντά:

Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η “κούπα”. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των τροπαίων, αλλά της ουσίας. Αν με ενδιέφερε η «κούπα», πέρσι δεν θα κρατούσα την Αρετή, αλλά τον Γιούρι, που ήξερα ότι η Κύπρος θα τον στήριζε πολύ. Θα είχα πολλές ελπίδες να κερδίσω. Αλλά δεν λειτουργώ ποτέ στρατηγικά, όσο συναισθηματικά. Δεν σκέφτηκα το τρόπαιο εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα ότι έπρεπε να δώσω την ψήφο εμπιστοσύνης μου στην Αρετή. Αυτό με διέταξε η καρδιά μου”.

Ακόμα, φαίνεται έχει αμφιβολίες για το μέλλον του The Voice:

“Είμαι μπερδεμένος. Από τη μια μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η διαδικασία, που έχω να ασχοληθώ με τόσο νέα παιδιά, που γίνομαι «κομμάτι» από το όνειρό τους και προσπαθώ, όσο και όπως μπορώ, γιατί δεν εξαρτώνται όλα μόνο από μένα, να τους πάω έστω και ένα βήμα παρακάτω… Από την άλλη τα τραγούδια μου τα γράφω μόνος μου, αν δεν το κάνω δεν θα το κάνει κανένας άλλος για μένα. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο ερμηνευτική. Και η έμπνευση, αλλά και η όλη η φάση για να γράψεις ένα κομμάτι, δεν ευνοούνται έχοντας τόσες πολλές υποχρεώσεις. Κακά τα ψέματα, με το παιχνίδι έχουμε πολλά γυρίσματα, πολλές ευθύνες και βαρύ πρόγραμμα που απαιτεί διαρκή προσοχή και παρουσία. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε σκέφτομαι πως θα ήθελα να το παρακολουθώ από τον καναπέ μου, ήσυχα και χαλαρά! Μέχρι του χρόνου όμως βλέπουμε. Δεν μπορώ να σου πω ναι ή όχι»

Δες ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές του Μιχάλη των Stavento στο Voice 2