Τα παπαρατσικά νέα της εβδομάδας

Οι Έλληνες celebrities μέσα από τις καθημερινές στιγμές τους...
Τα παπαρατσικά νέα της εβδομάδας



Βόλτες, γυμναστική, ψώνια με τα παιδιά και τρυφερά τετ -α- τετ. Οι Έλληνες celebrities για ακόμη μία εβδομάδα κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών ήταν εκεί να απαθανατίσει όλες τις στιγμές τους.

Πρώτη και καλύτερη η Δέσποινα Βανδή που μαζί με την οικογένειά της επισκέφθηκαν κατάστημα με είδη ποδηλάτου στην Αργυρούπολη όπου αγόρασαν ποδήλατα, κράνη και εξοπλισμό ασφαλείας. Τώρα που ο καιρός ανοίγει, η τραγουδίστρια μαζί με τον Ντέμη και τα δύο τους παιδιά, σκοπεύει να ξεκινήσει τους απογευματινούς περιπάτους με το ποδήλατο. Γυμναστική μαζί με διασκέδαση λοιπόν, για την διάσημη οικογένεια Νικολαϊδη που το περιοδικό ΟΚ! φωτογράφισε έξω από το κατάστημα την ώρα που έκαναν τις αγορές τους. 

Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Κώστας Αποστολάκης δεν έχουν παραδεχθεί -ακόμη τουλάχιστον!- τη σχέση τους εντούτοις, το ΟΚ! τους τράβηξε φωτογραφίες την ώρα που απολάμβαναν έναν ρομαντικό περίπατο στη Θεσσαλονίκη και την οδό Τσιμισκή, απλά ντυμένοι και πολύ ερωτευμένοι. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του περιοδικού, η νεαρή ηθοποιός έχει γνωρίσει ήδη τον σύντροφό της στους γονείς της, ενώ το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η Βίκυ Καγιά είναι ήδη οχτώ μηνών έγκυος και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό. Το μοντέλο μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, έκαναν μια ρομαντική βόλτα στο Καβούρι και το περιοδικό Hello ήταν εκεί. Αν και η Βίκυ Καγιά γεννά σε έναν μόλις μήνα, η κοιλίτσα της ίσα που φαίνεται. Άβαφη και αθλητικά ντυμένη έκανε αρκετή ώρα τζόκινγκ με τον άνδρα της να μην την αφήνει λεπτό από τα μάτια του.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξέκλεψε λίγο χρόνο και πήγε για ψώνια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, και τις δύο κόρες τους. Το επώνυμο ζευγάρι χάζεψε τις βιτρίνες, έκανε τις απαραίτητες αγορές και φωτογραφήθηκε για το Hello σε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Ήδη σχεδιάζουν τη βάπτιση της μικρής τους κόρης που προγραμματίζεται να γίνει μέσα στον Μάϊο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Σε χαλαρή βόλτα μαζί με τον σκύλο τους πέτυχε ο φακός του Hello τον πρίγκιπα Νικόλαο και τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης πληθαίνουν όσο ο καιρός περνά ενώ το πριγκιπικό ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την ευχάριστη είδηση. Τουλάχιστον όχι ακόμη... Η Τατιάνα Μπλάτνικ πάντως, στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της φρόντισε να φορέσει ριχτά ρούχα που καλύπτουν την κοιλιά της, ενώ το πρόσωπό της μαρτυρούσε ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. 

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που έδωσε η Πηνελόπη Πλάκα στο followme.gr