DownTown Calendar: Που θα πάμε αυτή την εβδομάδα;

DownTown Calendar: Που θα πάμε αυτή την εβδομάδα;



Αναλυτικά το calendar της εβδομάδας για να ξέρεις τι παίζει και που!

Πέμπτη 27/10

The Entertainer

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Όταν οι Financial Times, o Independent, το Time Out και άλλα πόσα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα δίνουν πέντε αστεράκια, τότε κάτι κάλο μάλλον παίζει στη σκηνή του Garrick. Χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις αεροπορικά και διαμονές, πληρώνεις μόνο το εισιτήριό σου για να δεις μια από τις αριστουργηματικές, όπως έχει χαρακτηριστεί, παραστάσεις του John Osborne, με πρωταγωνιστές τον Kenneth Branagh στον ρόλο του Archie Rice και τον Gawn Grainger ως Billy Rice.

Παρασκευή 28/10

35η Έκθεση Μοντελισμού

Τεχνόπολις

Αν έχεις αεροπλάνα, πλοία, αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα, τρένα, μοντέλα φαντασίας ή φιγούρες, τότε ήδη έχεις κανονίσει να κατέβεις Τεχνόπολη, για να δεις τα εκατοντάδες εκθέματα εξαιρετικής αληθοφάνειας των Ελλήνων και ξένων μοντελιστών που έχουν κανονίσει να συναντηθούν και φέτος.

Σάββατο 29/10

Σεμινάριο Υποκριτικής και Κινηματογράφου

Booze Cooperativa

Πέντε εβδομάδες, έξι σύγχρονοι Έλληνες κινηματογραφιστές παραδίδουν από ένα 5άωρο masterclass σκηνοθεσίας και κινηματογράφου. Tο σεμινάριο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για νέους κινηματογραφιστές, ηθοποιούς, αλλά και για όποιους ενδιαφέρονται για το σινεμά.

Κυριακή 30/10

Υοung Adult

ΚΠΙΣΝ

Οι προβολές στο ΚΠΙΣΝ συνεχίζονται με μια ταινία από τον σκηνοθέτη του Up in the Air και τη σεναριογράφο του Juno, με τη Charlize Theron στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για ένα χαλαρό απόγευμα με λίγο γέλιο, λίγη συγκίνηση και δωρεάν, ως συνήθως, είσοδο.

Κυριακή 30/10

Before the Flood

National Geographic Channel

Ο Leonardo DiCaprio ξεκινά ένα παγκόσμιο ταξίδι, ψάχνοντας απαντήσεις για την κλιματική αλλαγή, και την παραγωγή αναλαμβάνει ο καλός του φίλος και μέγας σκηνοθέτης της καρδιάς μας Martin Scorsese. Ο DiCaprio ταξιδεύει και συνομιλεί με ισχυρές προσωπικότητες όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama, ή ο πάπας Φραγκίσκος, καθώς επίσης και με κορυφαίους ερευνητές της NASA, οικολόγους, επιστήμονες και ακτιβιστές.

Δευτερα 31/10

Spooktacular Halloween

6 D.O.G.S

Τρόμος θα πλανάται πάνω από την Αβραμιώτου. Ψαλιδοχέρηδες και Φρίντες Κάλο, φαντάσματα και σκελετοί που θα διαλύσουν το dancefloor με τις μουσικές των You Say Party! We Say Yeah! Γιατί το 6 D.O.G.S κάνει τα καλύτερα Halloween πάρτι της Αθήνας.

Τρίτη 01/11

«Aφαίρεση, Απόκρυψη και Αποκάλυψη»

Radisson Blu Park Hotel

Στο πλαίσιο του αφιερώματος ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, και με αφορμή τον εορτασμό των 40 ΧΡΟΝΩΝ από την ίδρυση του ξενοδοχείου, παρουσιάζει την έκθεση δύο μεγάλων καλλιτεχνών, του Γιάννη Σπυρόπουλου και της Εοζέν Αγκοπιάν. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 02/11

Το Μονόγραμμα

Αν ζούσε σήμερα ο Ελύτης, θα ήταν αιωνόβιος και θα είχε πολλά πράγματα να πει και ακόμα περισσότερα να γράψει. Με αφορμή τα 105 χρόνια από τη γέννησή του, ξαναδιάβασε Το Μονόγραμμα, έναν ύμνο στην αγάπη.

Tags: