Η Rihanna έχει γενέθλια! Όλες οι αταξίες του κακού κοριτσιού της pop

Η Ririσήμερα γίνεται 29ετών και εμείς της ευχόμαστε... Χρόνια Πολλά!
Η Rihanna έχει γενέθλια! Όλες οι αταξίες του κακού κοριτσιού της pop



Σε ρωτώ ευθέως φίλε άντρα! Έχεις δει καλά την Rihanna; Eπειδή σίγουρα θα την έχεις δει και προσέξει (και με το παραπάνω) θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα πως το κορίτσι αυτό δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην παγκόσμια showbiz !

Γιατί τα μάτια; Αυτά τα έντονα χαρακτηριστικά πράσινα μάτια γίνεται να μην τα παρατηρήσεις; Δεν γίνεται! Γιατί το τέλειο σώμα της; Oι ζηλευτές της αναλογίες και οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί; Η' μήπως η φωνή της; Εντάξει σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες, όμως η βασίλισσα των Barbados έχει χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις ωραιότερες φωνές στο stage της pop. 

Και επειδή τυχαίνει σήμερα να γίνεται... 29 (Ψαράκι στο ζώδιο όπως καταλαβαίνεις) και γεννημένη το 1988 (όλοι παιδιά των 90s μου φαίνεται ότι είμαστε εδώ στο #Followme) σκέφτηκα ότι το εκκεντρικό αυτό κορίτσι αξίζει ένα αφιέρωμα. Δεν νομίζεις; 

Το κοριτσάκι από τα Barbados, πέρασε άσχημη παιδική και εφηβική ηλικία να ξέρεις! Βέβαια με βάση αυτό, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς "τώρα εξηγούνται όλα" αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω κακιά και γω, η μικρή Riri στιγματίστηκε από τον ταραχώδη γάμο των γονιών της και την εξάρτηση του πατέρα της από τα ναρκωτικά. Στην πορεία δυστυχώς έμπλεξε και εκείνη. Και όχι μόνο με ναρκωτικά, αλλά και με αλκοόλ! Εκείνο που την έκανε τελικά να βρει τον εαυτό της ήταν η μεγάλη αγάπη για την μουσική. Το άστρο της έπρεπε να λάμψει.

Έτσι λοιπόν, σε ηλικία 16 ετών η Rihanna έρχεται στη Νέα Υόρκη και υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρεία "Def Jam Recordings" στην οποία πρόεδρος είναι ο σύζυγος της Beyonce, Jay- Ζ. Η άνοδος και η επιτυχία δεν άργησαν να έρθουν και... τα εξώφυλλα σε όλα τα μεγάλα περιοδικά του star system επίσης. Μέχρι και σήμερα πάντως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν υπήρχε αλήθεια πίσω από τις φήμες που ήθελαν την Rihanna να έχει γίνει πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι! Οι κακές γλώσσες έλεγαν τότε ότι ο Jay- Z είχε κρυφή ερωτική σχέση με την Rihanna (καθώς της είχε αδυναμία αφού την βοήθησε στην αρχή της καριέρας της) ενώ κάποιοι υποστήριζαν ότι το ζευγάρι είχε φτάσει στα όρια του χωρισμού...

Σταθμός στη ζωή της ωστόσο στάθηκε η σχέση της με τον Chris Brown και ο τρομερός ξυλοδαρμός που υπέστη το 2009. Και η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για εκείνη την εποχή, κάνοντας λόγο για εφιάλτη που έζησε μαζί του. Μάλιστα, ακόμα και μετά τον ξυλοδαρμό είχε δηλώσει πως είναι ο μεγάλος έρωτας στη ζωή της. 

Το άτακτο κορίτσι της pop (αν και προσωπικά πιστεύω ότι είναι rock απλώς γεννήθηκε σε λάθος εποχή), δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν, να γυρνάει ξανά και ξανά στον πρώην της, Chris Brown, να τα φτιάχνει και να χωρίζει με τον Drake σε χρόνο dt, να κάνει γυμνές φωτογραφίσεις και γενικά να προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση! Άλλωστε για αυτό είναι... dirty!

Πλέον, όπως λένε οι φήμες, η Rihanna έχει σχέση με τον baby face του Hollywood, Leonardo DiCaprio τον οποίο μάλιστα έχει βάλει ήδη σε δίαιτα! Ή μήπως είναι ζευγάρι με τον σέξι τραγουδιστή Travis Scott; Και οι φήμες επανασύνδεσης με τον Drake; Μήπως είναι αλήθεια ή απλώς "παίζει" με τα media εν όψει του λανσαρίσματος της νέας τους δουλειάς; 

 

Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε και εμείς πλέον! Μπράβο Riri, σου βγάζουμε το καπέλο! Έχεις καταφέρει να τους έχεις όλους στα πόδια σου!

Η πιο προκλητική εμφάνισή της, στο party που ακολούθησε του fashion show του οίκου Balmain στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι πέρσι τέτοια εποχή! 

Πιο αποκαλυπτική ever! Στα Βραβεία της Ένωσης Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (Counsil of Fashion Designers of America) μάλλον το… παράκανε! Με see through maxi δημιουργία του Adam Selman, που ήταν κεντημένη με 216.000 κρύσταλλα Swarovski μας τα έδειξε όλα! Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προκαλέσει εξίσου μεγάλο ντόρο με άλλη της εμφάνιση. 

Φέτος πολύ στεναχωρηθήκαμε που η RiRi έχασε τα Grammy! Έπαθε βρογχίτιδα και οι γιατροί της απαγόρευσαν να παρακολουθήσει από κοντά το μεγαλύτερο event της μουσικής, το οποίο μάλιστα είχε προμοταριστεί με την ίδια να πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά spot... 

Την είδαμε ωστόσο κανονικά στο show της New York Fashion Week για την παρουσίαση της νέας σειράς που η ίδια σχεδίασε για την Puma. Η FENTY PUMA BY RIHANNA αντλεί έμπνευση από την ιαπωνική street fashion κουλτούρα, είναι δυναμική, σέξι και μας αρέσει πολύ! 

Χρόνια πολλά Rihanna!