Jennifer Aniston: Μόλις χώρισε! Γιατί δεν μπορεί να στεριώσει μια σχέση;

Ακούς, Brad;
Jennifer Aniston: Μόλις χώρισε! Γιατί δεν μπορεί να στεριώσει μια σχέση;



Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux παρουσιάζουν τα πράγματα πολύ απλά: «Είμαστε δύο φίλοι που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι αλλά θα συνεχίσουν την πολύτιμη φιλία τους». Αυτή ήταν η ανακοίνωση του ζευγαριού για το τέλος ενός γάμου που κράτησε μόλις 2,5 χρόνια. Μάλιστα αναφέρουν ότι αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το γεγονός για να γλιτώσουν το κουτσομπολιό και τις φήμες που μπορεί να υπήρχαν. «Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον» λένε.

Από τον Τάσο Μπιμπισίδη για το περιοδικό DownTown 

Και αυτό ήταν πράγματι ένα ξαφνικό διαζύγιο. Μέχρι την ημέρα της ανακοίνωσης που έβγαλε το ζευγάρι, δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε μία φήμη που να αναφέρει ότι δεν περνούσαν και τόσο καλά μεταξύ τους. Τα πιο πρόσφατα gossip, μάλιστα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έλεγαν ότι η Aniston περιμένει επιτέλους το πρώτο της παιδί, κάτι που προφανώς δεν συνέβη ποτέ. Ακόμη, paparazzi φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μία μέρα πριν από το διαζύγιο, έδειχναν τον Justin να μετακινεί κάποιες βαλίτσες με το αυτοκίνητό του, χωρίς όμως κανείς να υποψιάζεται ότι φεύγει από το σπίτι τους. Μερικούς μήνες πριν, το ζευγάρι έφυγε για ένα μεγάλο ταξίδι στο Μεξικό, κάνοντας διακοπές σε μια πολυτελή έπαυλη. Σήμερα, τα δημοσιεύματα λένε ότι αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους για να τα ξαναβρούν. Δεν τους βγήκε όμως σε καλό. Το ζευγάρι είναι χωρισμένο εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Γι’ αυτό και η Jennifer γιόρτασε τα γενέθλιά της, στις 11 Φεβρουαρίου, μαζί με τις φίλες της στη βίλα της Courteney Cox, στο Μαλιμπού, πέντε μέρες πριν μιλήσει δημόσια για το διαζύγιο και χωρίς τον Justin στο background.

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ
Όλα τα χολιγουντιανά σκάνδαλα διαζυγίων ακολουθούνται από αστικούς μύθους και πιθανές αιτίες χωρισμού, που συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση αυτή. Άλλοι μιλάνε για τρίτο πρόσωπο, άλλοι για διαφωνίες, άλλοι για εγωισμούς και οικονομικά προβλήματα. Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο απλά. Η Jennifer γνώρισε τον πρώην σύζυγό της το 2007. Το 2011, ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα μιας ταινίας και έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι. Το 2012 αρραβωνιάστηκαν στη Νέα Υόρκη και το 2015 παντρεύτηκαν στη βίλα της Aniston στο Los Angeles. Αυτή ήταν η ζωή τους τα χρόνια που ακολούθησαν. Οι δυο τους ζούσαν ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Los Angeles, όχι λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, αλλά λόγω της αιώνιας διαφωνίας τους για το πού πρέπει να μείνουν. Η Jennifer αγαπάει τον ήλιο και τη θάλασσα. Ως original California girl ήθελε να ζει στο Bel Air του L.A. όπου βρίσκεται το σπίτι που αγόρασε τη χρονιά που γνώρισε τον Justin. Από την άλλη, ο Theroux είναι ένας γνήσιο Νεοϋορκέζος. Ζει στο Manhattan, σε ένα κλασικό loft, και δεν ήθελε για κανένα λόγο να αφήσει την πόλη για να ζήσει στα λιβάδια της Καλιφόρνιας. Αυτό είναι το σενάριο χωρισμού με τα περισσότερα credits. Η Jennifer, εξάλλου, έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ότι δεν αγαπάει τη Νέα Υόρκη και ότι πολύ σύχνα ζει χωριστά με τον Justin για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη, πρόσφατα το περιοδικό Grazia ανέφερε σε κείμενό του ότι η Aniston, που είναι πολύ κλειστή και εσωστρεφής ως άνθρωπος, είναι έξαλλη με έναν ηλικιωμένο γείτονα του Theroux που τους ενοχλούσε και τους παρακολουθούσε στο μικρό διαμέρισμα του Justin. Μάλιστα, τον είχαν καταγγείλει στην αστυνομία. Λογικό λοιπόν να θέλει να επιστρέψει στην υπερπολυτελή βίλα της που βρίσκεται σε ένα τεράστιο απομονωμένο οικόπεδο της δυτικής ακτής. Η ιστοσελίδα Page Six αναφέρει: «Η Jennifer ένιωθε άνετα στο L.A. όπου βρίσκονται όλοι οι φίλοι και οι συνεργάτες της. Όμως ο Justin δεν είχε κανέναν εκεί και δεν περνούσε καλά ούτε στο σπίτι της, ούτε μαζί τους φίλους της». Όπως και να έχει, ο γάμος εξ αποστάσεως σίγουρα έχει πολλές πιθανότητες να αποτύχει.

ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Και επειδή όπως φαίνεται όλα έγιναν για το συγκεκριμένο σπίτι στο Los Angeles, η Jennifer θεώρησε μάλλον ότι δεν της πήγε γούρι και αποφάσισε, αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, να βάλει αγγελία προς πώληση. Το συγκεκριμένο σπίτι αγοράστηκε από την ίδια το 2011 για 21 εκατομμύρια δολάρια. Έχει τεράστιο κήπο, πισίνα με ειδική εγκατάσταση SPA, ατελείωτους χώρους πράσινου, τεράστιες τζαμαρίες με θέα στο δάσος, ένα ιδιόμορφο τζακούζι, ειδικό χώρο για την κάβα της, playroom και cozy σαλόνια διακοσμημένα με ξύλινα χειροποίητα έπιπλα, δερμάτινους retro καναπέδες και πολυτελή χαλιά. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η Aniston φωτογράφισε το σπίτι της για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Architectural Digest's. Μάλιστα εμφανίζεται και η ίδια στο εξώφυλλο, μιλώντας για τους χώρους και τις απολαύσεις που χαίρεται στην έπαυλή της. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε την ίδια εβδομάδα με την ανακοίνωση του χωρισμού, δηλώνει: «Κοιτάζω γύρω μου, βλέπω τον σύζυγό μου, τα τρία σκυλιά μας και το σπίτι μας και, ειλικρινά, δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο στο οποίο θα ήθελα να βρίσκομαι». Τελικά μάλλον την είδε αλλιώς και αποφάσισε να ξεφορτωθεί και τον σύζυγο και το τεράστιο σπίτι της, κάτι που συνηθίζει εξάλλου να κάνει. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Aniston αγοράζει ένα σπίτι, το ανακαινίζει και μετά από λίγο το πουλάει. Τα περιοδικά λένε ότι με αυτό τον τρόπο πετυχαίνει μεγαλά κέρδη. Ποιος δεν θα ήθελε να αγοράζει ένα σπίτι στο Hollywood, στο οποίο ζούσε η Jennifer και το ανακαίνισε με τα χεράκια της; Γι’ αυτό και πολλά sites της Αμερικής λένε ότι η φωτογράφηση στο συγκεκριμένο περιοδικό δεν έγινε τυχαία αυτή την περίοδο. Η Aniston θέλησε προφανώς να διαφημίσει στο σπίτι της για να βρεθεί πιο γρήγορα αγοραστής και φύγει από το Bel Air. Το περίεργο βέβαια θα είναι να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη.

ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ;
Η πιο μυστήρια απ’ όλες τις φήμες που ακολούθησαν τον χωρισμό Aniston-Theroux ήταν αυτή που ισχυρίζεται ότι ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ. Το σκανδαλοθηρικό δίκτυο TMZ έψαξε όλα τα επίσημα γαμήλια έγγραφα της πολιτείας του Los Angeles από το 2010 μέχρι σήμερα (το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 στο σπίτι της Jennifer) και δεν βρήκε καμία απολύτως καταγραφή με τα ονόματά τους. Βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί κάποια από τις θεωρίες συνωμοσίας που λατρεύουν οι Αμερικάνοι. Μπορεί απλώς το ζευγάρι να παντρεύτηκε σε κάποια άλλη πολιτεία της Αμερικής και να έκανε το επίσημο γαμήλιο party για τους φίλους και τους συγγενείς στο σπίτι τού Los Angeles. Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει θέση για την αποκάλυψη αυτή.

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ
Οι πιο ρομαντικοί δεν πρόκειται να ξεπεράσουν ποτέ τον χωρισμό Aniston-Pitt. Τα ονόματά τους, 13 χρόνια μετά το διαζύγιό τους, είναι ακόμη συνδεδεμένα στις καρδιές των fans τους. Και, όπως όταν χώρισε ο Pitt από την Jolie όλα τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ο ηθοποιός θα γυρίσει στην πρώην σύντροφό του, έτσι και τώρα, που το πεδίο είναι ξανά ελεύθερο και από τις δύο πλευρές, τα περιοδικά και τα sites ζητούν διακαώς από την Jennifer να γυρίσει πίσω στον Brad Pitt. Κατά καιρούς οι γνωστοί του πρώην ζευγαριού έχουν πει δημόσια ότι η Jennifer και ο Brad μιλάνε σπάνια στο τηλέφωνο για να μαθαίνουν τα νέα τους. Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι η Jennifer δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πρώην σύζυγό της που την παράτησε για την Angelina. Το δράμα συνεχίζεται στα media, με τη φημολογούμενη θέση που πήρε ο Pitt για το διαζύγιο της Aniston: «Δεν θέλω να αναμειγνύεται το όνομά μου στη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχω καμία σχέση με το διαζύγιο» λέγεται ότι είπε στο περιβάλλον του. Για την ιστορία, η Jennifer και ο Brad γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά το 1997, όταν ο κοινός ατζέντης τους κανόνισε να φάνε μαζί σε ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια. Παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν το 2005 εξαιτίας της γνωριμίας του Pitt με την Jolie για τις ανάγκες της ταινίας Mr. & Mrs. Smith. Όμως, μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό. Οι φήμες όλο και φουντώνουν. 

INFO
Στον γάμο τους οι καλεσμένοι νόμιζαν ότι πηγαίνουν σε party γενεθλίων. Όταν έφτασαν στον χώρο, τούς αφαίρεσαν τα κινητά τους και τους αποκάλυψαν ότι είναι η ημέρα του γάμου τους.
Ο Justin είναι 3 χρόνια μικρότερος από την Jennifer.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES