Μαρία Μπακοδήμου: Ήθελα να κάνω sexy φωτογράφιση τώρα που μπορώ ακόμα

Eίναι sexy και το απολαμβάνει, χωρίς να τη νοιάζει τι θα πουν στα πάνελ
Μαρία Μπακοδήμου: Ήθελα να κάνω sexy φωτογράφιση τώρα που μπορώ ακόμα



To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις! 

                    

Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι sexy και το απολαμβάνει, χωρίς να τη νοιάζει τι θα πουν στα πάνελ: «Ήθελα να κάνω sexy φωτογράφιση τώρα που μπορώ ακόμα».

Η Έλενα Ακρίτα παραδέχεται για πρώτη φορά στο DownTown: «Υποφέρω από κατάθλιψη. Διαγνώστηκε από τα 30 μου και παίρνω αγωγή».

Τι πρόβλημα έχει ο Κώστας Τσουρός με τα εξώφυλλα μας; O ίδιος απολογείται στη Μαρία Κορινθίου: «Έχει δίκιο που είναι εκνευρισμένη μαζί μου».

Ραντεβού στις Cannes: Ποιους τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε από τις πλαστικές, γιατί γιούχαραν την ταινία του Λάνθιμου και άλλες ιστορίες από το κόκκινο χαλί.

Την κάναμε ταράτσα! Οι καλύτεροι open air χώροι της Αθήνας για να απολαύσεις το καλοκαίρι στη πόλη.

Plus:

Obama σε σύνταξη: τι κάνει σήμερα το πιο αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής;

Cry for Manchester: Η τρομοκρατική επίθεση με τους 22 νεκρούς και τους 59 τραυματίες που σόκαρε για άλλη μια φορά τον πλανήτη.

Ακόμη:

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.