Μάνος Βουλαρίνος - Πέτρος Νικολάου: Οι οτινάναι πιο σέξι από ποτέΣυνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Οτιναναι, ενώ φωτογραφήθηκαν ως τα πιο διάσημα κινηματογραφικά ζευγάρια. Παρακάτω χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της συνέντευξής τους: 

Τι βρίσκουν οι γυναίκες στον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Πέτρος: Αυτό που ακούω από φίλες είναι πως είναι ωραίο αγόρι, έχει ωραίους κοιλιακούς, είναι νταβραντισμένος και λίγο νταής. Λέει και κανένα απότομο οπότε γουστάρουν. 
Μάνος: Ίσως μιλάει στο λαϊκό θυμικό γιατί έχει αυτό το ύφος του αδικημένου, του μίζερου που μανουριάζει εύκολα. Για μένα είναι μάλλον απωθητικό είδος ανθρώπου αλλά συγκινεί πάρα πολύ εύκολα. Αντίθετα, ο Γιάννης Σπαλιάρας μου είναι πολύ πιο συμπαθής. 

Για τον Μάριο Ιωαννίδη τι γνώμη έχετε;

Μ: Έχει απόψεις Χρυσαυγίτη και δεν έχω καμία καλή γνώμη για κανέναν που έχει απόψεις Χρυσαυγίτη. Δεν με ενδιαφέρει καν να μιλήσω γι’ αυτόν τον τύπο. 
Π: Θα συμφωνήσω. Δεν έχω να πω πολλά για τον Μάριο. Τα έχει γράψει ο ίδιος στο facebook υπέροχα.

Τον Αλέξη Τσίπρα γιατί τον αποκαλείτε Αλέξη Φούιτ; 

Μ: Στη Θεσσαλονίκη «φούιτ» λένε το σκασμένο λάστιχο. Αυτός ο τύπος, αυτό το πράμα είναι σαν ένα λάστιχο που ξεφουσκώνει. 

Τι θα κάνατε αν ερχόταν εδώ που είμαστε και σας έδινε χειραψία;

Μ: Δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό. Είναι το είδος του ανθρώπου που με αηδιάζει περισσότερο από την πολιτική του. Τον σιχαίνομαι. Υπάρχουν πολλοί που είναι αστείοι, άλλοι που είναι απατεωνίσκοι. Αυτός είναι σιχαμένος. 

Π: Εγώ θα έδινα το χέρι μου, δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο μεθαύριο. Και θα του έλεγα «Πρόεδρε είμαι μαζί σου».  

Πώς σας φαίνονται οι άλλες σατιρικές εκπομπές τύπου Ράδιο Αρβύλα, Ελληνοφρένεια; 

Μ: Μου αρέσει περισσότερο η δική μας. 
Π: Και μένα, τελείως αντικειμενικά. 

Έχετε κόντρα με την Ελληνοφρένεια;

Μ: Όχι ρε. Τι κόντρα; Σιγά τα υπερωκεάνεια που θα ‘χουν και κόντρα μεταξύ τους. Καμία κόντρα. Υπάρχει χώρος για όλους. Μια χαρά. 

Σας λείπει ο Λάκης Λαζόπουλος από την τηλεόραση;

Μ: Εμένα ναι γιατί με κάνει να αισθάνομαι λίγο καλύτερα όταν δεν είμαι πολύ καλά. Βλέπω και λέω: Τουλάχιστον δεν είμαστε έτσι.  Λίγα πράγματα μου είναι τόσο απωθητικά όσο ο σατιρικός που μοιάζει να θέλει να γίνει παράγοντας και του καλλιτέχνη που κολακεύει το κοινό.   

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί. 

Συνέντευξη: Νάνσυ Φαφούτη

Φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός