So You Think You Can Dance: Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη χορευτική φιγούρα

To απόλυτο χορευτικό show της ελληνικής τηλεόρασης ξεκινάει σε λίγες ώρες και εμείς είμαστε ήδη έτοιμοι να παρασυρθούμε στον ρυθμό του. Συντονίσου κι εσύ στις 21:00, στον ΑΝΤ1.
So You Think You Can Dance: Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη χορευτική φιγούρα



Το μεγάλο μας tv crash επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση απόψε και ήδη ετοιμάσαμε γκέτες, πουέντ και κορμάκια, γιατί πολύ μας έλειψε. Το κορυφαίο χορευτικό talent show με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, σημειώνει τεράστια επιτυχία για περισσότερο από μία δεκαετία, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει κατακτήσει και 14 Emmy Awards.

Για να ξέρεις τι θα παρακολουθήσεις, το show χωρίζεται σε τρεις διαγωνιστικές φάσεις: τις αγαπημένες μας auditions, τα γεμάτα αγωνία bootcamps και τα (κυριολεκτικά) φαντασμαγορικά live. Με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες που θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη χορού από κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό (Jazz-Μοντερνο), Latin – Ballroom, μέχρι hip hop, break dance, παραδοσιακούς και οriental, στη φάση των live θα περάσουν τελικά μόλις 20 από αυτούς.

Το έπαθλο; 50.000 ευρώ και ο τίτλος του καλύτερου Έλληνα χορευτή!

Το show φέτος θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και λόγω της κριτικής επιτροπής με τα σπουδαία ονόματα του Κωνσταντίνου Ρήγου, του Πάνου Μεταξόπουλου, του Ιβάν Σβιτάιλο, της Ελένης Φουρέιρα και του Ιωάννη Μελισσανίδη. Την παρουσίαση έχει αναλάβει η Δούκισσα Νομικού. 

Θέλεις κι άλλα για να συντονιστείς απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1;

Πάρε μια γεύση του τι σημαίνει να χορεύεις για το So You Think You Can Dance, εδώ.