Η Ελένη Δάρρα φωτογραφίζεται (αγνώριστη) και λέει όσα έζησε μέσα στο Survivor

Αν υπάρχει μια πραγματικά πωρωμένη Survivor, αυτή είναι σίγουρα η Ελένη. Γιατί παρά την πείνα και τις κακουχίες, την έλλειψη επικοινωνίας και τη βρώμα που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, στην ερώτηση «μέσα ή έξω» απαντάει ακόμα και τώρα που θυμήθηκε τη γεύση της πίτσας και είδε –όπως λέει η ίδια- πόσο την ασχημαίνει η τηλεόραση, «μέσα δαγκωτό».
Η Ελένη Δάρρα φωτογραφίζεται (αγνώριστη) και λέει όσα έζησε μέσα στο Survivor



Ποιος θα το έλεγε ότι σαράντα μέρες μετά και οκτώ κιλά λιγότερα, η Ελένη Δάρρα, θα αποδεικνυόταν τόσο σκληρό καρύδι. Οι αλλεργίες, οι έρπητες, οι διάρροιες κι οι εμετοί, η πείνα, η δυσωδία και ο ύπνος σε μια ξύλινη τάβλα, με μαξιλάρι ένα backpack, δεν ήταν αρκετοί λόγοι όπως φαίνεται για να πει η Ελένη ένα μεγαλοπρεπές «enough». Αντιθέτως, ισχυρίζεται ότι θα επέστρεφε αύριο κιόλας πίσω και πιστεύει ότι θα άντεχε μέχρι το τέλος. 

Πώς εξηγείς ότι ο κόσμος κράτησε την Ελισάβετ που στα αθλήματα ήταν η χειρότερη παίκτρια της ομάδας σας;
Δεν μπορώ να μπω στη λογική του κόσμου. Ίσως να στήριξαν περισσότερο τον Πάνο και την Ελισάβετ οι φανς των Διασήμων γιατί είδαν ότι το τελευταίο διάστημα έχω γίνει απειλητική για τα αγωνίσματα. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Εσύ ποιος θεωρείς ότι ήταν ο πιο αδύναμος Μαχητής;
Καθαρά αγωνιστικά και βάση στατιστικής, ενώ η Ελισάβετ ξεκίνησε δυναμικά,, τώρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά. Αυτό βέβαια μπορεί και να αλλάξει.

Στενοχωρήθηκες που έφυγες;
Πάρα πολύ. Άντεχα πολύ ακόμα.

Πόσο δηλαδή;
Μετά και το έπαθλο επικοινωνίας και την απόδοσή μου, θεωρώ ότι θα μπορούσα να φτάσω μέχρι τέλους. 

Χρειάζεται στρατηγική όμως για να φτάσεις μέχρι τέλους.
Σαφώς. 

Τον Πάνο από στρατηγική τον ψήφισες;
Όχι γιατί θεωρώ ότι κάνει κακό στον εαυτό του που με τόσους τραυματισμούς,  επιμένει να μένει στο παιχνίδι. Εγώ μιλάω με ειλικρίνεια.
 

Ισχύει ότι ήδη από το ξενοδοχείο είχατε αποφασίσει να βγάλετε τον Αγγελόπουλο;

Το λες σε έναν άνθρωπο που δεν ψήφισε τον Αγγελόπουλο, ακριβώς γιατί ψήφιζα πάντα με αθλητικά κριτήρια και ήξερα ότι είναι ένα δώρο που κάνουμε στους αντιπάλους μας και θα το βρίσκαμε συνεχώς μπροστά μας. Δεν είδαν την αξία του Γιώργου, αλλά τη συμπάθεια τους για την Ειρήνη τη μια από τις δίδυμες. Δεν είχαν αγωνιστικά κριτήρια κι αυτό το βρήκαμε μπροστά μας. Εγώ ήθελα να μείνει. Προσωπικά, πιστεύω ότι ήταν ιδιαίτερα δυναμικός και αυτό ίσως λειτούργησε ανταγωνιστικά στα αγόρια της ομάδας. Εκείνο το διάστημα ήταν όλοι μια παρέα, πλην εμού, που λειτουργούσα σαν μονάδα, του Αγγελόπουλου, του Τσάνγκ και της Ελισάβετ της ψηλής.

Πόσες μέρες τη βγάλατε μόνο με καρύδες;

Περίπου πέντε μέρες. Έχει υπάρξει και μέρα που φάγαμε μόλις μια καρύδα, δέκα άνθρωποι.  

 

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Δάρρα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.