Πρόδρομος: Γιατί έκανε τη Μενεγάκη να φωνάζει

Αλήθεια υπήρχε φλερτ με την Μαίρη Σκόρδου;
Πρόδρομος: Γιατί έκανε τη Μενεγάκη να φωνάζει



Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης γνωστός από τη συμμετοχή του στο Big Brother. Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη συνέντευξή του. 

Πώς είναι να είσαι για πάντα Πρόδρομος του Big Brother; 

Ε καλό είναι. Μπορεί το Big Brother να με έχει χαρακτηρίσει, όμως ήμουν και ο Πρόδρομος ο τραγουδιστής και ο Πρόδρομος ο παρουσιαστής. Απ’ όλα. Και η αλήθεια είναι ότι μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτή την περίοδο της ζωής μου.

Δεν έχασες κάτι από αυτή την υπόθεση; 

Τίποτα δεν έχασα. Το μόνο που έχασα ήταν ότι ήμουν κλεισμένος σε ένα σπίτι 113 μέρες από τη ζωή μου. 

Ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά αργά; 

Ε βέβαια. Οι πρώτες μέρες ήταν λίγο δύσκολες, αλλά τα πράγματα βελτιώθηκαν όταν αρχίσαμε να μένουμε λιγότεροι στο σπίτι. Οι δύσκολες μέρες ήταν όταν δεν είχαμε να φάμε κάτι, όταν δηλαδή χάναμε κάποιες αποστολές. Γιατί έτσι αγοράζαμε εφόδια από το market. Δεν είναι, βέβαια, ότι πεινούσαμε, αλλά στερούμασταν κάποια πράγματα. Ας πούμε, δεν είχαμε τσιγάρα. Καμία σχέση όμως με το Survivor. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν, ωστόσο, όταν έπρεπε να ψηφίσουμε κάποιο συμπαίκτη στο δωμάτιο.  

Survivor βλέπεις;

Ναι και είμαι φαν του Αγγελόπουλου γιατί είναι φίλος μου. Είναι από την Σκιάθο και τον γνωρίζω χρόνια. Δεν ήξερα, βέβαια ότι θα πάει, τον είδα ξαφνικά. 

Θα ήθελες να είχες παίξει; 

Απαπα. Αυτοί τραβάνε μεγάλη πείνα.

Με τη Μαίρη Σκόρδου υπήρχε φλερτ; 

Δεν το συζητάω αυτό. 

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε διάσημη η σκηνή στην οποία μαγειρεύατε λουκουμάδες.  

Απλά, δεν ήταν η σωστή συνταγή. Φαντάσου το είχαν προβάλλει μέχρι και οι ειδήσεις του ANT1. 

Σε βοήθησε οικονομικά αυτή η προβολή; 

Μια χαρά. Εμφανιζόμουν σε μαγαζιά όπου τραγουδούσα και έπαιζα τουμπερλέκι, ενώ πήγαινα και σε event σαν celebrity. Τα πιο πολλά χρήματα τα είχα βγάλει τον Σεπτέμβριο του 2002 όταν είχα πάει στην Αμερική με τον Καρρά. 

Σήμερα πώς ζεις; 

Οι μουσικές εμφανίσεις είναι πολύ περιορισμένες. Τον μισό χρόνο είμαι στη Σκόπελο για την ταβέρνα και τον άλλο μισό στον Βόλο. Η σύζυγός μου είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και είμαστε μαζί από το 2012. 

Μιλάτε με τους άλλους παίκτες; 

Με κανέναν. Φαντάσου, ούτε με τον Τσάκα δεν μιλάω. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω. Ο μόνος που βλέπω στο facebook είναι ο Χρήστος. 

Υπάρχει κάποια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί; 

Αφού τα έδειχνε όλα η τηλεόραση. Παντού είχε κάμερες. Πολλοί έχουν ξεχάσει εκείνο το πρωί που είχα κουρευτεί και είχε γίνει πανικός. Εκείνη την ημέρα είχα την πετσέτα χαμηλά γιατί ετοιμαζόμουν να κάνω μπάνιο και η Μενεγάκη έκανε ξαφνικά ζωντανή σύνδεση. Εγώ έβγαλα την πετσέτα και με έδειξε γυμνό. Όπως φαντάζεσαι τρελάθηκε, φώναζε «κλείστε το» κλπ.