Down Town: Παντελής Παντελίδης: Ένας χρόνος μετά το θάνατο του

ψάχνοντας τις λεπτομέρειες από τα περιστατικά της μοιραίας βραδιάς
Down Town: Παντελής Παντελίδης: Ένας χρόνος μετά το θάνατο του



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Ο μύθος του Παντελή Παντελίδη: Ένα χρόνο μετά το θάνατο του, δεκάδες ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και το DownTown ανοίγει τον φάκελο, ψάχνοντας τις λεπτομέρειες από τα περιστατικά της μοιραίας βραδιάς.

Retro Survivor:14 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, ο Ηλίας Βαλάσης μιλάει για την αγριότητα που έζησε και ο Selim Sabah κάνει εξομολόγηση αγάπης στη Νάντια. Plus: Τι απέγιναν οι πιο δημοφιλείς παίκτες;

To bromance των Ηλία Ψινάκη & Γιάννη Μπουτάρη: Οι δυο δήμαρχοι φαίνεται να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον

Ποιος Ryan Gosling; Ο δικός μας είναι καλύτερος. Βρήκαμε τον σωσία του και τον φωτογραφίσαμε σε σκηνές του La La Land.

Plus:

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Η Λέξη που δεν Λες», είναι ο άντρας που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση και μιλάει στο DownTown.

Βραβεία Grammy & Bafta: Μπήκαμε σε awards season και το διασκεδάζουμε! Νικητές, φορέματα, χτενίσματα και backstage ιστορίες.

Ακόμη:

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.