Κ. Καινούργιου: Είναι ωραίο να είσαι single

Το DownTown γιορτάζει την πιο αμφιλεγόμενη μέρα του χρόνου με ένα Anti-Valentine's αφιέρωμα.
Κ. Καινούργιου: Είναι ωραίο να είσαι single



Και ενώ όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο DownTown που κυκλοφορεί θα βρεις ένα ειδικό αφιέρωμα στους singles που κυκλοφορούν ελεύθεροι εκεί έξω. Ανάμεσά τους είναι και ο η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ψάχνει τον έρωτα στα μάτια του Mr. Grey. 

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου θα πάω να πάρω ωραία, ροζ λουλούδια στον εαυτό μου και θα κοιμηθώ νωρίς γιατί την επόμενη μέρα έχω πρωινό ξύπνημα λόγω εκπομπής. Μπορεί πριν κοιμηθώ να δω μια ταινία, το «Blue Valentine».

Είμαι μόνη μου σχεδόν έναν χρόνο και διαπιστώνω ότι είναι ωραίο τελικά, να είσαι single. Το περίεργο σήμερα είναι να ακούσεις κάποιον να λέει «είμαι σε σχέση και είμαι καλά». Είναι πολλοί που θα γιορτάσουν μόνοι τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο, δεν είμαι η μοναδική. Το 2017 πάντως, θέλω να μου φέρει έναν μεγάλο έρωτα και αμοιβαίο. 

Θα ήθελα να μου πει «Be My Valentine» ο Jamie Dornan ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι». Θα του απαντούσα απευθείας «ναι». Τον βρίσκω ωραίο, σέξι και γοητευτικό άνδρα και θα ήθελα πολύ να γίνει έστω και για μια μέρα ο Βαλεντίνος μου. 

Αυτόν τον μικρό θεό του Έρωτα θα ήθελα να τον σκοτώσω για να πάψουμε να τον γιορτάζουμε. Μου την δίνει στα νεύρα η γιορτή των Ερωτευμένων γιατί γίνεται καθαρά για εμπορικούς λόγους. Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα. Πώς θα τον σκότωνα; Πετώντας του το ίδιο βέλος με το οποίο μας χτυπά και εκείνος. 

Ο ιδανικός έρωτας θα ήθελα να με βρει οπουδήποτε αυτός θέλει, από ένα σουβλατζίδικο και μια καφετέρια μέχρι στη μέση του δρόμου. Δεν έχω πρόβλημα να με βρει ακόμη και σε ένα σκοτεινό υπόγειο.