Valentine sucks! Η Αντιγόνη Πάντα - Χαρβά ρίχνει τα βέλη της

Το DownTown γιορτάζει την πιο αμφιλεγόμενη μέρα του χρόνου με ένα Anti-Valentine's αφιέρωμα.
Valentine sucks! Η Αντιγόνη Πάντα - Χαρβά ρίχνει τα βέλη της



Και ενώ όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο DownTown που κυκλοφορεί θα βρεις ένα ειδικό αφιέρωμα στους singles που κυκλοφορούν ελεύθεροι εκεί έξω. Ανάμεσά τους είναι και ο η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, η οποία ψάχνει τον έρωτα με το πρώτο εκλέρ. 

Θα περάσω τη φετινή «γιορτή των ερωτευμένων» πιθανότατα γράφοντας κάποιο στάτους στο facebook που θα λέει: «Πήρα δώρο ένα προφιτερόλ στον εαυτό μου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τώρα νιώθω σαν να κυοφορώ δίδυμα» το οποίο θα συνοδεύεται από φωτογραφία μου με την κοιλιά τούρλα, παρωδία της φωτογραφίας που ανέβασε η Beyonce για να ανακοινώσει τη νέα της εγκυμοσύνη. Ή θα έρθει ο έρωτας και θα μου χτυπήσει την πόρτα με μία πίτσα.

Στις 14 Φλεβάρη θα μου χαρίσω το βραβείο ψυχραιμίας και υπομονής. Που παρά τις κάποιες κακοτοπιές τα τελευταία χρόνια, δεν έχω «πάρει κεφάλια». 

Στον μικρό φτερωτό θεό «Έρωτα» θα κάνω σεμινάρια ώστε να μάθει να ρίχνει τα «βέλη» του κάνοντας σωστές αντιστοιχίες. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο πλέον.Ο ιδανικό έρωτας θα ήθελα να με βρει την ώρα που θα διαλέγουμε και οι δύο, δίπλα-δίπλα, εκλέρ στο ζαχαροπλαστείο.

Το πιο γλυκανάλατο πράγμα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι νομίζω να του έχω γράψει CD με δικές μου επιλογές τραγουδιών (που duuuh προφανώς οι στίχοι τους, στέλνουν μηνύματα), τύπου Love Tape. Όσο για το τι δεν θα έκανα ποτέ για έναν έρωτα; Δεν θα σιδέρωνα πουκάμισα. Να σου πω κάτι; Δεν ξέρω, υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους μπορεί να κάνεις υπερβάσεις που για άλλους δεν θα έκανες, οπότε όλα είναι ρευστά. Κανείς δεν ξέρει.