Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περνάει και μόνος του καλά

Το DownTown γιορτάζει την πιο αμφιλεγόμενη μέρα του χρόνου με ένα Anti-Valentine's αφιέρωμα.
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περνάει και μόνος του καλά



Και ενώ όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο DownTown που κυκλοφορεί θα βρεις ένα ειδικό αφιέρωμα στους singles που κυκλοφορούν ελεύθεροι εκεί έξω. Ανάμεσά τους είναι και ο chef Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος στρώνει τραπέζι για έναν. 

O Άγιος Βαλεντίνος θα με βρει φέτος στο γύρισμα του «Ταμάμ» να φιλάω την Έλλη (Λίλα Μπακλέση). Μετά το γύρισμα θα κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα καινούργιο καλάμι και θα πάω για ψάρεμα. 

Θα ήθελα πάντως, να μου πει «Be My Valentine» τελείως ρεαλιστικά και ταπεινά η Natalie Portman. Θα της απαντούσα ότι «αν και δεν είμαι τώρα σε φάση σχέσης, θα σου κάνω τη χάρη». 

Δεν μισώ τους ερωτευμένους, δεν τους ζηλεύω αλλά δεν πιστεύω και στη «γιορτή του έρωτα». Είναι μια γιορτή που αφορά κυρίως τους ζαχαροπλάστες, τους ανθοπώληδες και τους κινηματογράφους. Κάπως πρέπει να δουλέψουν και αυτοί. Προτιμώ να καθίσω σπίτι και να δω καμιά ταινία με τον σκύλο μου, τον Έκτορα, παρά να βγω έξω να γιορτάσω μια γιορτή την οποία δεν πιστεύω και να πέσω μούρη με μούρη με δεκαπέντε χιλιάδες αδιάφορα ζευγαράκια. 

Ένα βασανιστήριο που θα έκανα στον Θεό Έρωτα θα ήταν το εξής απλό: θα τον έκανα να ερωτευθεί παράφορα.

Θα ήθελα να πω στη μελλοντική «Βαλεντίνα» μου που βρίσκεται κάπου εκεί έξω «περίμενε λίγο ακόμα γιατί καλά περνάω και μόνος μου». Έχω χωρίσει εδώ και τρεις μήνες και είναι ωραία η single ζωή. Και οι άλλοι που είναι μαζί τι κατάλαβαν;