Valentine sucks! Ο Γιώργος Χρυσοστόμου θέλει την ησυχία του

Το DownTown γιορτάζει την πιο αμφιλεγόμενη μέρα του χρόνου με ένα Anti-Valentine's αφιέρωμα.
Valentine sucks! Ο Γιώργος Χρυσοστόμου θέλει την ησυχία του



Και ενώ όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο DownTown που κυκλοφορεί θα βρεις ένα ειδικό αφιέρωμα στους singles που κυκλοφορούν ελεύθεροι εκεί έξω. Ανάμεσά τους είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μας δείχνει πώς θα περάσει εκείνη την άγια μέρα. 

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα πιω όλες τις μπύρες του κόσμου και μετά θα πέσω για ύπνο. Απλά και όμορφα.

Είμαι single αρκετά χρόνια τώρα, το γιατί δεν έχει απαντηθεί από την Επιστήμη θα στο απαντήσω εγώ; Διαπίστωσα ότι δεν το έχω με τις σχέσεις τι να κάνουμε τώρα; Να προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας; Δεν μπορώ τις σχέσεις, θέλω την ησυχία μου. 

Έχω κάνει πολλά λάθη και εκπλήξεις για τον έρωτα στο παρελθόν, όπως ότι δανείστηκα 5.000 ευρώ από έναν φίλο μου για να κάνω ρομαντική έκπληξη στην κοπέλα μου που έμενε τότε, στη Νέα Υόρκη. Δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν με είδε μπροστά της. Είχα φτιάξει ένα παραμυθένιο σκηνικό στο μυαλό μου και εκείνη μου απάντησε ξενερωμένη «τι κάνεις εσύ εδώ;». Οπότε θέλω να δώσω μια συμβουλή στους ερωτευμένους: «μην κάνετε εκπλήξεις. Γίνονται δυσάρεστες». 

Βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και τους λυπάμαι γιατί έχουν την ψευδαίσθηση ότι αυτό που ζουν θα κρατήσει για πάντα. Ο έρωτας δεν κρατά για πάντα. Αυτά είναι μαλακίες του κώλου. Ο έρωτας κρατάει από τρίμηνο μέχρι εξάμηνο, όσο νομίζεις ότι θα σου φάει κάποιος άλλος τον ερωτικό σου σύντροφο. Όσο υπάρχει δηλαδή, ο εν δυνάμει διεκδικητής. Μετά αφού δεθεί ο γάιδαρος...

Όταν είμαι ερωτευμένος ζηλεύω την σύντροφό μου σε σημείο φθόνου, τόσο που τα όρια της αγάπης και του μίσους είναι μηδαμινά.