Down Town: Η συναρπαστική ιστορία του Γιώργου Λάνθιμου που είναι δεύτερη φορά υποψήφιος για Oscar

Και έγινε ο πιοhotΈλληνας στοHollywood τα τελευταία 40 χρόνια
Down Town: Η συναρπαστική ιστορία του Γιώργου Λάνθιμου που είναι δεύτερη φορά υποψήφιος για Oscar



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Γιώργος Λάνθιμος: Η συναρπαστική ιστορία ενός παιδιού από το Παγκράτι που είναι δεύτερη φορά υποψήφιος για Oscar και  έγινε ο πιο hot Έλληνας στο Hollywood τα τελευταία 40 χρόνια.

Plus: Ο πατέρας του Αντώνης Λάνθιμος μιλάει για πρώτη φορά στο DownTown και συγκινείται με την υποψηφιότητα του γιου του.

Είναι ο Αλέξης Τσίπρας ένας δυστυχισμένος ηγέτης; Η ζωή του δύο χρόνια μετά την εκλογή. Γιατί έχασε απότομα κιλά;

Vintage αφιέρωμα στα Greek Oscar: Γιατί η Μελίνα δεν πήγε στην τελετή; Πού χάθηκε το βραβείο του Χατζιδάκι και άλλες άγνωστες ιστορίες νικητών και υποψηφίων που δεν μάθαμε ποτέ. 

Συνέντευξη Αποστόλης Τότσικας: «Από τα 24 μου δεν ήθελα να είμαι εργένης»

Plus:

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζει τα πρόσωπα της τηλεόρασης που μας έχουν απομείνει.

Zack Ebrahim, συνέντευξη με τον γιο ενός τρομοκράτη: Πώς είναι να μαθαίνει ότι ο πατέρας του σκοτώνει στο όνομα του Ισλάμ και πώς είναι να επιλέγει την ειρήνη όταν όλη του η ζωή τον οδηγεί στον πόλεμο;

Ακόμη:

 

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπααπό την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.