Down Town: Η αντισυμβατική Δήμητρα Ματσούκα

Από τα λαμπερά εξώφυλλα στους σκοτεινούς ρόλους και γιατί θέλει (αλλά δεν μπορεί) να κρύψει τη sexy εικόνα της.Από τα λαμπερά εξώφυλλα στους σκοτεινούς ρόλους και γιατί θέλει (αλλά δεν μπορεί) να κρύψει τη sexy εικόνα της.
Down Town: Η αντισυμβατική Δήμητρα Ματσούκα



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Η αντισυμβατική Δήμητρα Ματσούκα: Από τα λαμπερά εξώφυλλα στους σκοτεινούς ρόλους και γιατί θέλει (αλλά δεν μπορεί) να κρύψει τη sexy εικόνα της.

Ο Βασίλης Λεβέντης σε μια συνέντευξη που τρολάρει την εξουσία.

« Πολλές φορές κυκλοφορώ στο σπίτι ακόμη και με τα εσώρουχα ».

Patricia Field: Η costume designer του Sex and the City έχει βαρεθεί να απαντάει σε ερωτήσεις για τη σειρά και εξηγεί γιατί η φιλία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο είναι πιο σημαντική από την υποψηφιότητά της για Oscar. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη και το DownTown έχει αποκλειστικές φωτογραφίες.

Σάκης Αρναούτογλου: Υπάρχει κι άλλος Αρναούτογλου και κάνει κι αυτός νούμερα. Εξηγεί γιατί έγινε ο πιο viral «Προγνώστης καιρού»

Plus:

Βρήκαμε την Ελληνίδα γιαγιά που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση του iPhone και δεν έχει πιάσει ποτέ κινητό στα χέρια της.

Ivanka Trump: Είναι πιο πρώτη από την πρώτη κυρία. Πώς η κόρη του νέου πλανητάρχη έκανε στην άκρη τη γυναίκα του.

Ακόμη:

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.