Juan Rodriguez: Το αγόρι της Μαλού είναι βγαλμένο από σαπουνόπερα

Ήξερες ότι ο σέξι Κουβανός είχε για ringtone το χιτ της κοπέλας του;
Juan Rodriguez: Το αγόρι της Μαλού είναι βγαλμένο από σαπουνόπερα



Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά με τις καλοκαιρινές ανέμελες παπαρατσικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας Μαλού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κοντοσταθεί το βλέμμα σου στον άντρα που στέκεται στο πλάι της και προσδιορίζεται ως «ο εξωτικός σύντροφός της». Ο 34χρονος Κουβανός μπορεί να μοιάζει με πρωταγωνιστή λατινοαμερικάνικης σαπουνόπερας όμως στην πραγματικότητα είναι ακόμα καλύτερος. 

Πώς γνωριστήκατε με τη Μαλού;

Γνωριστήκαμε όταν έπαιξα στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Μια φορά στο τόσο» πριν τρία χρόνια αλλά είμαστε μαζί ένα εξάμηνο. 

Και πώς σου φαίνεται όταν βλέπεις τις παπαρατσικές φωτογραφίες σας;

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από αυτό. Αλλά το ξέραμε ότι θα συμβεί κάποια στιγμή, χωρίς βέβαια να το επιδιώκουμε. Την πρώτη φορά που δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες μας ξύπνησα το μεσημέρι και είχα 25 κλήσεις και 35 μηνύματα. Κατάλαβα ότι κάτι έχει γίνει. Δεν έχω πρόβλημα με την έκθεση απλά έγραφαν κάποιες ανακρίβειες, όπως ότι είμαι Βραζιλιάνος, Αργεντίνος. 

Σου αρέσουν τα τραγούδια της; 

Πάρα πολύ. Πριν λίγο καιρό είχα ringtone στο κινητό μου το τραγούδι της «Τους είπες πως» αλλά μου είπε «Σβήστο αμέσως» γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ ντροπαλή.  

Πότε της ζήτησες τελευταία φορά συγγνώμη; 

Πριν λίγες μέρες που είχα αφήσει ανοιχτό τον θερμοσίφωνα.