Αϊβάζης - Κορινθίου: To cover story ενός όχι και τόσο συνηθισμένου ζευγαριού

Ποιος πλένει τα πιάτα στο σπίτι; Τι λένε στο κρεβάτι και κάθε πότε ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα στο κινητό;
Αϊβάζης - Κορινθίου: To cover story ενός όχι και τόσο συνηθισμένου ζευγαριού



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Αϊβάζης - Κορινθίου: To cover story ενός όχι και τόσο συνηθισμένου ζευγαριού. Ποιος πλένει τα πιάτα στο σπίτι; Τι λένε στο κρεβάτι και κάθε πότε ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα στο κινητό; Η ιστορία της sexy οικογένειας δεν έχει μυστικά.

Αφιέρωμα Θέατρο: 82 λατρεμένοι έλληνες ηθοποιοί φωτογραφίζονται για το DownTown.

Κώστας Ζουράρις: Η πιο απολαυστική συνέντευξη που έχεις διαβάσει τελευταία. «Η εμμονή με το κορμί της Πατουλίδου, η « κωλοβάρα » της πολιτικής και τι εννοούσε για τα ελληνικά νησιά.

The Bromance Μουζουράκης – Μαραβέγιας: Η ιστορία της πιο δυνατής τηλεοπτικής φιλίας.

Αρτέμης Σώρρας: Περάσαμε ένα σουρεαλιστικό απόγευμα με το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο των ημερών, που ισχυρίζεται ότι έχει πιο πολλά λεφτά από τον Bill Gates και ότι ο Χίτλερ πέθανε το 2006.

Plus:

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα γράφει για την Κέλλυ Σακάκου, την icon παρουσιάστρια της εποχής της τηλεοπτικής αθωότητας.

Γιάννης Ποιμενίδης: Συνέντευξη με τον πρωταγωνιστή της παράστασης Το Γλυκό Πουλί της Νιότης που θα μπορούσε να παίζει τον ζεν πρεμιέ μέχρι να τον βαρεθεί η σκηνή.

Ακόμη:

 

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.

Tags: