Αλέξανδρος Κοντοπίδης: Περιμένω ένα ευχαριστώ από τον Μπογδάνο

Ο βασιλιάς του YouTube στο Down Town που κυκλοφορεί.
Αλέξανδρος Κοντοπίδης: Περιμένω ένα ευχαριστώ από τον Μπογδάνο



Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town έδωσε ο «βασιλιάς του YouTube». Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης, μεταξύ άλλων μίλησε για τη φήμη που τον θέλει να έχει ουρήσει στην καρέκλα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο «Ευθέως», σε μία εκπομπή που δεν προβλήθηκε ποτέ. Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. 

Πολλοί σε γνωρίζουν ως τον τύπο «που ούρησε στην καρέκλα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου». Σήμερα θα αντιδρούσες με τον ίδιο τρόπο σε μία ενδεχόμενη συνάντησή σας;

Δεν αντέδρασα, ανταποκρίθηκα. Ta media μοιάζουν να μην καταλαβαίνουν την διαφορά. Το παιδί είναι χαζό, ένας ακόμη, μεγαλωμένος σε αποστειρωμένο περιβάλλον με μη ρεαλιστική αντίληψη της καθημερινότητας. Όταν του έκανα το σκηνικό , όλοι με έκραζαν στα φανερά και με συνέχαιραν στα κρυφά. Όταν άρχισε να κάνει τις βλακείες του και να εκτίθεται, καταλήγοντας να παίρνει την μορφή ενός ακόμα trash στοιχείου της τηλεόρασης ,τότε όλοι είχαν άλλη άποψη για το συμβάν. Να το βράσω, μετά το όλο κράξιμο και το σάπιο καδράρισμα που έφαγα από τα media. Δεν θα ασχολιόμουν σήμερα, πήρα το μάθημά μου για το τι είναι τηλεόραση ,τι είναι ο κόσμος, με τι αξίζει να ασχοληθεί κανείς και με τι όχι. Παρ’ όλα αυτά ακόμα περιμένω ένα ευχαριστώ από το Μπο ,για τον ρόλο παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο, που του έδωσα. Το τέρας κι εγώ , λοιπόν. 

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.