Κατερίνα Μουτσάτσου: Ο άντρας της είναι ίδιος ο George Clooney

Μη σου πω και καλύτερος.
Κατερίνα Μουτσάτσου: Ο άντρας της είναι ίδιος ο George Clooney



Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η Κατερίνα Μουτσάτσου. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον άντρα της ο οποίος έχει μία απίστευτη ομοιότητα με τον George Clooney, Παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης. 

Τελικά, παντρεύτηκες;  

Είμαι πολύ κρυψίνους, γι’ αυτό δεν έγινε γνωστό. Έκανα πολιτικό γάμο στο Λος Άντζελες πριν από σχεδόν 3 χρόνια. Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά. Γιατί για να σχεδιαστεί ο κανονικός ήταν ολόκληρη ιστορία και δεν μπορούσαμε, είχαμε και πάρα πολλή δουλειά. Οπότε είπαμε ότι θα το κάνουμε στο μέλλον κάποια στιγμή γιατί μ’ αρέσει ο γάμος στην εκκλησία.  

Οι γονείς σου, δηλαδή, δεν ήταν εκεί;  

Όχι. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να κάνουμε τον κλασικό γάμο και όλοι είχαμε κουραστεί με το πότε θα τον κάνουμε και αν θα τα καταφέρναμε λόγω δουλειάς και προγράμματος. Ξέρεις, δεν είναι τόσο εύκολο. Στο τέλος μαζευόντουσαν περίπου 400 καλεσμένοι και αποκλείονταν εκατοντάδες καλοί φίλοι. Και είπα «δεν γίνεται». Οι γονείς μου είπαν «εντάξει, είναι δύσκολο να το οργανώσουμε τώρα, κάνε αυτό και μετά τον κλασικό γάμο». Ακόμα περιμένουν, βέβαια. 

Ούτε για τον άντρα σου γνωρίζουμε κάτι. 

Είναι Αμερικανός, με ρίζες από Ιταλία, λέγεται Charles Como και είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, είναι ιδιοφυία. Είναι παραγωγός, innovator στην ουσία, με πολλές γνώσεις τεχνολογίας στο Development. Ήταν από τους πρώτους που εμπορεύτηκαν την επισκεψιμότητα του YouTube και το 2007 είχε το δικό τους κανάλι με εκατομμύρια views. Σκέψου ότι το 2007 έβγαζε ένα εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο από το YouTube. Εγώ το 2008 μόλις μάθαινα το YouTube και έβλεπα κάτι βίντεο με ζωάκια. Όταν τον γνώρισα το 2010, και μου είπε ότι έχει ένα κανάλι στο YouTube σκέφτηκα «καλά, δουλειά είναι αυτό;». Γενικά είναι πολύ πρωτοπόρος σε πολλά πράγματα. 

Αλήθεια, πώς γνωριστήκατε; 

Ήμουν καλεσμένη σε μία πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος, όμως, δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει να πάει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτή την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφτασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε «όποιος έχει κενή θέση δίπλα του, να σηκώσει χέρι». Εκείνος σήκωσε το χέρι του, πήγα και κάθισα δίπλα του και μετά γνωριστήκαμε. Εν τω μεταξύ, εγώ δεν τον πρόσεξα καν γιατί έχει μία τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και ο George Clooney δεν μου αρέσει. 

Ποιος είναι πιο ωραίος, ο άντρας σου ή ο George Clooney; 

Όχι, όχι ο άντρας μου είναι πιο ωραίος. Τέλοσπάντων, μπορεί ο George Clooney να μην είναι του τύπου μου αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε, λοιπόν, κουβέντα στο τέλος αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Ποτέ δεν με ρωτάνε αν είμαι Ελληνίδα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πήγαινε στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο αναφοράς. Πλέον είμαστε σχεδόν τρία χρόνια παντρεμένοι. 

Πώς είναι, λοιπόν, η εμπειρία της εγκυμοσύνης; 

Είναι απίστευτο. Ευτυχώς, που υπάρχουν κάποιες επισκέψεις στον γιατρό για να θυμάμαι ότι είμαι σε ενδιαφέρουσα. Τόσο πολύ που δουλεύουμε... 

Δήλωσες ότι η χαλαρότητα και η αποστασιοποίηση έκανε το θαύμα της. Το προσπαθούσες καιρό; 

Η αλήθεια είναι πως ναι, εδώ και δύο - τρία χρόνια το ήθελα. Δεν έρχεται όποτε θέλεις εσύ, αλλά όποτε θέλει αυτό. Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, μπλοκάρεις. Αυτό είναι το θέμα. Εγώ το παιδί το ήθελα από τα 16 μου. Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει ότι είναι ωραίο πράγμα να είσαι μικρός και να έχεις παιδιά. Αλλά ξέρεις, η ζωή περνάει γρήγορα και τα φέρνει έτσι που το κάνεις αργότερα. 

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.