Ηρακλής Κόζας στο DownTown: Τι τον έχει βγάλει από τα ρούχα του;

Πώς φλερτάρουν τα κορίτσια τον παρ' ολίγον ομορφότερο άντρα του κόσμου;
Ηρακλής Κόζας στο DownTown: Τι τον έχει βγάλει από τα ρούχα του;



Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησε ο Ηρακλής Κόζας ο οποίος εκπροσώπησε φέτος τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Mr. World. Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε για την ερώτηση που του ενοχλεί να του κάνουν οι δημοσιογράφοι και για τον τρόπο που τον φλερτάρουν τα κορίτσια. 

Σε ενοχλεί που καμιά φορά τα μέσα σε συστήνουν ως τον αδερφό του Ηλία Κόζα των Koza Mostra που πήγαν στην Eurovision; 

Κοίτα να δεις. Όσο ήρεμος άνθρωπος και να είμαι, έχω κουραστεί πάρα πολύ. Έχει τύχει να βγω έξω από τα ρούχα μου πολλές φορές. Όταν ο άλλος το κάνει αυτό ενώ του έχεις εξηγήσει ότι σε ενοχλεί σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και απλά θέλει να κάνει τη δουλειά του ως δημοσιογράφος ή σαν οτιδήποτε άλλο. Πραγματικά με έχει κουράσει, το έχω βαρεθεί και έχει καταντήσει γραφικό. Με τον αδερφό μου οι σχέσεις μας είναι άριστες και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αλλά δεν γίνεται να αναφέρεται σε κάθε γκουγκλάρισμα και σε κάθε συνέντευξή μου. Δεν το θέλω, δεν είναι και ευγενικό, πώς αλλιώς να το πω; Έχω χτίσει τη δική μου καριέρα, τη δική μου πορεία, τη δική μου ζωή. Και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ό,τι καλύτερο να σε προσδιορίζει αυτό. Δεν είναι θέμα ανασφάλειας, δόξα τω θεώ δεν είχα ποτέ, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Αυτή είναι και η άποψη του Ηλία. 

Ποια είναι η πιο περίεργη ατάκα που έχεις ακούσει από γυναίκα; 

Συνήθως μου λένε «σήκωσε την μπλούζα» και με ρωτάνε αν είναι αληθινοί οι κοιλιακοί, αλλά όχι απαραίτητα για να με φλερτάρουν. Καμιά φορά έρχονται και μου τη σηκώνουν χωρίς να με ρωτάνε για να κοιτάξουν αν είναι πράγματι έτσι όπως φαίνονται. Ξέρεις πόσες φορές έχει γίνει; Πάνω από 15 φορές... Τις περισσότερες φορές νιώθω αμήχανα. Το πιο περίεργο, όμως, σκηνικό μου συνέβη πριν από πέντε μήνες. Ήμουν σε ένα μπαρ στα βόρεια προάστια και είχα παρκάρει κάπου το αμάξι μου. Όταν γύρισα στο αυτοκίνητό μου, είδα ότι κάποιος μου είχε αφήσει μισοβαλμένο στο cd player ένα cd του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ήταν τρελό...

Δες ΕΔΩ απόσπασμα από τη συνέντευξη του Bradley White Dale στο περιοδικό DownTown.