Kylie Jenner: Γιατί φούσκωσα τα χείλη μου

Αυτό που όλοι γνωρίζαμε μας το επιβεβαίωσε η ίδια η 19χρονη τηλεπερσόνα!
Kylie Jenner: Γιατί φούσκωσα τα χείλη μου



Τα χείλη της Kylie Jenner από τη μια μέρα στην άλλη… φούσκωσαν (κυριολεκτικά) με την ίδια να διαψεύδει πως έκανε κάποια επέμβαση. Σήμερα, δυο χρόνια από το πρώτο… σοκ, η Kylie επιβεβαίωσε πως έχει κάνει επέμβαση στα χείλη της και αποκάλυψε τον λόγο.

«Έβγαινα με έναν τύπο όταν ήμουν πιο μικρή. Φιληθήκαμε και μου είπε πως τα χείλη μου είναι πολύ μικρά και ποτέ δεν θα φιλάω σωστά. Ήταν πολύ αγενές αυτό. Από τότε ένιωθα πως οι άντρες κοιτάζουν τα χείλη μου. Ένιωθα πως κανείς δεν θέλει να με φιλήσει», σχολίασε στο περιοδικό Complex η μικρότερη αδερφή των Kardashian.

Πάντως το 2014 η Kylie (17 ετών τότε) είχε διαψεύσει πως έχει κάνει κάποια επέμβαση (χωρίς να πείσει κανέναν) αλλά το 2015 μέσα από το reality της οικογένειας Kardashian είχε παραδεχθεί ότι είχε κάνει fillers.

Όταν ρωτήθηκε γιατί είπε ψέματα, η Kylie πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να είμαι κακή επιρροή. Δεν ήθελα να νομίζει ο κόσμος πως έπρεπε να πειράξω τα χείλη μου για να νιώσω καλά».

Για την ιστορία, η Jenner φωτογραφήθηκε με latex εσώρουχα…

Something different: The star opted to go topless for the racy photoshoot

Insecure: Kylie Jenner says she got fillers in her lips due to feeling insecure; The 19-year-old told Complex she worried about boys wanting to kiss her as she feared her lips were too thin

Adding a bit of colour: Legendary Japanese artist Takashi Murakami illustrated the shoot

Bouncing for joy: Kylie posed in a number of skimpy outfits