Cara Delevingne εσύ είσαι;

Το supermodel από την Βρετανία είναι στα… πατώματα!
Cara Delevingne εσύ είσαι;



Η Cara Delevingne είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη. Κάτι που πάντως δεν δικαίωσε σε έξοδο της στο Λονδίνο όπου… τρόμαξε κόσμο!

Το 22χρονο supermodel εμφανίστηκε με τις πυτζάμες (!) στο δρόμο, με τα μαλλιά να ανεμίζουν αχτένιστα ενώ οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της ήταν κάτι παραπάνω από ορατοί. Όλα αυτά όμως έχουν αιτία και το όνομα της είναι… St.Vincent!

H Cara και η St.Vincent δεν είναι πια μαζί και σύμφωνα με το περιβάλλον της Delevingne, η Βρετανίδα είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη για την σχέση τους, η οποία είχε κρατήσει για δυο περίπου χρόνια.

«Η Cara και η Annie (το πραγματικό όνομα της St.Vincent) νοιάζονται η μια για την άλλη ακόμη ωστόσο τα προβλήματά που είχα η σχέση τους ήταν αξεπέραστα. Η απόσταση ήταν ένα από αυτά. Αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να παραμείνουν φίλες», σχολίασε στην εφημερίδα Sun φίλος των δυο γυναικών.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα… απορήσετε και εσείς!

High fashion: The scruffy ensemble certainly made the London-born beauty indistinguishable as one of the most famous faces in the fashion industry

Green with envy: Cara has been known for her off-duty Tomboy style when she is away from the camera or runway, yet Monday's appearance was beyond her usual look