Το φινάλε των Brangelina: Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα - Τι συνέβη στην μοιραία πτήση

Από τον ξυλοδαρμό του Maddox μέχρι το… βυτιοφόρο που προσπάθησε να οδηγήσει ο Brad Pitt μεθυσμένος!
Το φινάλε των Brangelina: Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα - Τι συνέβη στην μοιραία πτήση



Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie δεν είναι πλέον μαζί. Αυτό όμως που έχει προκαλέσει απορίες είναι το τι πραγματικά έγινε μέσα στην πτήση που μετέφερε τους Brangelina από τη Γαλλία και ήταν τα τελευταία λεπτά που το διάσημο ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο.

Εμείς στο #FollowMe συγκεντρώσαμε ΟΛΕΣ τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και σας τις παρουσιάζουμε με ημερολογιακή σειρά.

14 Σεπτεμβρίου

Οι Brangelina επιστρέφουν στο Los Angeles από το ταξίδι τους στην Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Brad και η Angelina τσακώνονται με τον μεγάλο γιο της οικογένειας, τον Maddox, να μπαίνει στη μέση για να υπερασπιστεί την μητέρα του. Εδώ υπάρχουν δυο εκδοχές. Την Angelina, που αναφέρει πως ο Pitt χτύπησε τον Maddox ενώ ήταν νηφάλιος, πίνοντας στη συνέχεια της πτήσης μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η δεύτερη, εκείνη του Pitt, αναφέρει πως ναι μεν τσακωνόταν με τον Jolie, ναι μεν ο Maddox μπήκε στη μέση αλλά ουδέποτε τον χτύπησε ή κάποιο άλλο από τα παιδιά.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Minnesota όπου ο μεθυσμένος Brad μπήκε στην πίστα του αεροδρομίου και προσπάθησε να φύγει με ένα βυτιοφόρο (!) πριν τον σταματήσει το προσωπικό του αεροδρομίου!

15 Σεπτεμβρίου

Είναι η ημερομηνία που αναφέρετε στην αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε ως η επίσημη ημέρα του χωρισμού.

15-18 Σεπτεμβρίου

Η Angelina νοικιάζει χωρίς να το γνωρίζει ο Pitt έπαυλη στο Malibu. Η επίσημη αίτηση διαζυγίου ΔΕΝ έχει κατατεθεί ακόμη.

17-18 Σεπτεμβρίου

H Jolie ανακοινώνει στον Brad την απόφασή της για να χωρίσουν και την πρόθεσή της για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Ο Brad είναι αρνητικός, την παρακαλάει για μια δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα προτίθεται να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού αλλά και να επισκεφτούν σύμβουλο γάμου. Η Angelina δεν δέχεται τίποτα από όσα λέει ο Brad.

18 Σεπτεμβρίου

Ο αδερφός της Jolie, John Haven, εμφανίζεται στο πάρκο με τα τρία βιολογικά παιδιά των Brangelina. Την 10χρονη Shiloh και τα 8χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

19 Σεπτεμβρίου

Η Angelina Jolie καταθέτει αίτηση διαζυγίου στο δικαστήριο του Los Angeles. Στην 10σέλιδη αίτησή της, ως αιτία αναφέρεται η «ελλιπής προσοχή του Brad Pitt στην ανατροφή των παιδιών». Τα ΜΜΕ δεν έχουν καταλάβει τίποτα και οι άνθρωποι που γνωρίζουν για το διαζύγιο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού.

20 Σεπτεμβρίου

Το μιντιακό πανηγύρι του αιώνα ξεκινά. Τα νέα διαρρέουν, η Marion Cottilard είναι κατά πολλούς η γυναίκα που χώρισε τους Brangelina, Brad και Angelina εκδίδουν ανακοινώσεις για το διαζύγιο και οι εικασίες απλά δίνουν και παίρνουν για το τι πραγματικά έφερε το τέλος.

21 Σεπτεμβρίου

Η Marion Cottilard παίρνε επίσημα θέση, διαψεύδοντας πως είχε σχέσεις με τον Brad Pitt, επιβεβαιώνοντας ωστόσο πως είναι έγκυος. Την ίδια μέρα, φορτηγά μετακόμισης κάνουν την εμφάνισή τους στην έπαυλη του πρώην ζευγαριού στο Hollywood Hills και μετά από 3 ώρες φορτώματος κατευθύνονται στο Malibu.

22 Σεπτεμβρίου

Οι πρώτες φήμες για το τι έγινε πραγματικά αρχίζουν να εμφανίζονται. Η κατανάλωση αλκοόλ και μαριχουάνας συστηματικά φέρεται ως η αιτία του διαζυγίου.

23 Σεπτεμβρίου

Η είδηση σκάει σαν… βόμβα. Ο Brad Pitt ερευνάται επίσημα από τις υπηρεσίες πρόνοιας και από τις δικαστικές αρχές για κακοποίηση των παιδιών του! Μάλιστα λίγο αργότερα εμπλέκεται και το FBI καθώς το επεισόδιο σημειώθηκε εν ώρα πτήσης, κάτι που δίνει δικαιοδοσία για να αναμειχτεί. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως το γυαλί έγινε θρύψαλα στην πτήση Παρίσι-Λος Άντζελες. Λίγο αργότερα επιβεβαιώνεται πως το συμβάν είχε να κάνε με τον Maddox. Την ίδια μέρα, η αστυνομία πηγαίνει στο Hollywood Hills και στο σπίτι των Brangelina για να πάρε κατάθεση από τον Βrad Pitt.

Αυτά είναι λοιπόν τα επιβεβαιωμένα, έως και τώρα, γεγονότα. Το τι έγινε πραγματικά θα εξακριβωθεί από ένα video ασφαλείας που υπάρχει και είναι στη διάθεση των αρχών…

Διάβασε ΕΔΩ άγνωστες ιστορίες από τα 12 χρόνια των Brangelina