Το δικαστήριο ερευνά τον Brad Pitt για κακοποίηση των 6 παιδιών τους!

Απίστευτη τροπή στο διαζύγιο του αιώνα!
Το δικαστήριο ερευνά τον Brad Pitt για κακοποίηση των 6 παιδιών τους!



Ο Brad Pitt η Angelina Jolie φαίνεται πως δεν θα χωρίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς μετά την αίτηση διαζυγίου της 41χρονης superstar το δικαστήριο ξεκίνησε έρευνα για κακοποίηση των 6 παιδιών της οικογένειας από τον Brad!

Την είδηση έφερε στην δημοσιότητα το ΤΜΖ και μάλιστα επιβεβαιώνεται και από τις δικαστικές Αρχές του Los Angeles. Η έρευνα αφορά αν υπήρξε κακοποίηση των παιδιών σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο και μάλιστα ερευνάται συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα σε ιδιωτικό jet πριν λίγες ημέρες και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, φέρνοντας το διαζύγιο.

Σύμφωνα με την αναφορά, το ζευγάρι ήταν σε πτήση επιστρέφοντας στο Los Angeles, όταν ο Brad άρχισε να βρίζει τα παιδιά ενώ φέρεται να τα χτύπησε κιόλας, όντας μεθυσμένος. Το απίστευτο περιστατικό συνεχίστηκε και αφότου το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί ενώ σημειώνεται σαν ημερομηνία η 15η Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, στις Αρχές είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία από άνθρωπο που βρισκόταν και εκείνος στην πτήση και ήταν μάρτυρας σε όλα αυτά!

Να θυμίσουμε πως στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Jolie ανέφερε πως ο Pitt δεν έδινε σημασία στην ανατροφή των παιδιών τους και όποτε το έκανε, ήταν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Μέχρι στιγμής έχει δώσει κατάθεση και η Jolie αλλά και ο Pitt, ο οποίος από την πλευρά του θεωρεί όλο αυτό αστείο και πως δεν μπορεί να σταθεί στο δικαστήριο.

Και μάλλον ο λόγος του διαζυγίου αποκαλύφθηκε και με τον χειρότερο τρόπο… 

Διάβασε ΕΔΩ όσα συνέβαιναν στον γάμο των Brangelina

Δες ΕΔΩ 10 άγνωστα life facts για την Angelina Jolie

Tags: