Marion Cotillard: Ναι είμαι έγκυος – Η απάντησή της στις φήμες για την σχέση της με τον Brad Pitt

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους η 40χρονη Γαλλίδα star…
Marion Cotillard: Ναι είμαι έγκυος – Η απάντησή της στις φήμες για την σχέση της με τον Brad Pitt



Η Marion Cotillard έχει μπει στη μέση ενός τεράστιου διαζυγίου, αυτό του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Οι φήμες μάλιστα την θέλουν να περιμένει παιδί από τον 53χρονο superstar. Με ανακοίνωσή της, ωστόσο, η Cotillard παραδέχτηκε πως είναι έγκυος μεν, αλλά σε καμία περίπτωση από τον Pitt δε!

Με ανάρτησή της στα social media, η Cotillard μίλησε για πρώτη φορά για το αν είναι εκείνη το τρίτο πρόσωπο του πολύκροτου, πλέον, διαζυγίου ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα προς τον Brad Pitt και την Angelina Jolie.

«Είναι η πρώτη φορά που αντιδρώ σε φήμες για μια ιστορία που μερικοί με ενέπλεξαν το τελευταίο 24ώρο. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοιες καταστάσεις. Πρώτον, εδώ και πολλά χρόνια έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μου αλλά και του μωρού που περιμένω. Είναι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο μοναδικός άνθρωπος για μένα. Δεύτερον, για όσους υποστηρίζουν πως είμαι συντετριμμένη, να σας ενημερώσω πως είμαι πολύ καλά. Μερικοί κατασκεύασαν μια ιστορία. Σε όλους εκείνους τους εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Τέλος, εύχομαι στην Angelina και τον Brad, τους οποίους σέβομαι απεριόριστα, να βρουν την ειρήνη τους σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Με αγάπη, Marion».

Cotillard wrote a lengthy Instagram message to make the announcement and to dispel rumours

Κάπως έτσι η Cotillard έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για το αν είναι εκείνη το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στον Pitt και την Jolie και πλέον η αναζήτηση για την μυστηριώδη γυναίκα… συνεχίζεται!