Justin Bieber: Θα ενσαρκώσει τον Cristiano Ronaldo σε ταινία!

Μια νέα καριέρα ανοίγεται για τον Καναδό superstar.
Justin Bieber: Θα ενσαρκώσει τον Cristiano Ronaldo σε ταινία!



Ο Cristiano Ronaldo και η ζωή του Πορτογάλου superstar του ποδοσφαίρου θα μεταφερθούν στο σινεμά μέσα στο 2017 και η πρώτη… βόμβα έσκασε: Ο Justin Bieber θα ενσαρκώσει τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun σε ρεπορτάζ της, τονίζοντας πως όχι μόνο ο Bieber έχει δεχτεί τον ρόλο αλλά έχει πάρει ήδη τα σενάρια στα χέρια του και μελετάει κάθε μέρα τις κινήσεις του Cristiano για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ρόλο!

«Η ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της τον Μάρτιο του 2017 και ο Bieber έχει ήδη ακυρώσει μεγάλο μέρος της περιοδείας του, Purpose Tour, για να είναι ξεκούραστος. Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει και ο Justin την εμπλοκή του στο σενάριο. Το βλέπει σαν μια τεράστια ευκαιρία να ξεκινήσει την καριέρα του στο κινηματογράφο», αναφέρει άνθρωπος από την παραγωγή.

Δεν ξέρουμε αν το ρεπορτάζ των Βρετανών θα δικαιωθεί αλλά πριν λίγες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει ένα άλλο σενάριο που ήθελε τον… πολύ, Clint Eastwood, να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία αλλά και να παίζει ένα μικρό ρόλο στην ταινία!

Για να δούμε λοιπόν…

Διάβασε ΕΔΩ γιατί ο Justin Bieber μεταμορφώθηκε σε ένα ευγενικό παιδιί!