To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις να το διαβάσεις!)

Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν!
To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις να το διαβάσεις!)



To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις! 

Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

-    O Κώστας Βουτσάς, μας συστήνει τον Φοίβο Βουτσά. Ο πιο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, ποζάρει με τον γιο του λίγες ώρες μετά τη γέννηση του και δηλώνει:
«Από την ώρα που γεννήθηκε, δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Αυτό το παιδί μου έδωσε τουλάχιστον είκοσι xρόνια ζωής ακόμη».

-    O Πύρρος Δήμας μιλαεί στο Downtown και ξεκαθαρίζει. 
Mετακομίζει στο Κολοράντο; Tι κάνει σήμερα η “κοράκλα” του και γιατί δεν θα μπλέξει ξανά με την πολιτική;

Διάβασε ένα απόσπασμα:

Τι έχασες και τι κέρδισες από την πολιτική; 

Μόνο έχασα από την πολιτική. Τι να σου πω; Κατ’ αρχάς, έχασα τη δουλειά μου.Πριν ήμουν στον Στρατό και παραιτήθηκα. Είναι η μόνη υπηρεσία στην οποία δεν μπορείς να επανέλθεις. Τέλος πάντων, εγώ από την πολιτική δεν είχα να κερδίσω τίποτα. Το όνομά μου ήταν ψηλά, ήμουν αγαπητός στον κόσμο, δεν χρωστούσα σε κανέναν και δεν είχα κανένα λόγο να μπω στην πολιτική, πέρα από το να προσφέρω. Φυσικά, δεν θα έλυνα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας αλλά θα βοηθούσα στο κομμάτι του αθλητισμού. Και μην ξεχνάς ότι μπήκα στην πολιτική όταν όλοι έφευγαν σαν λαγοί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Θεωρώ ότι έκανα το σωστό ως Έλληνας πολίτης.

Όλοι πιστεύουν ότι ο Πύρρος Δήμας είναι ατρόμητος. Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει; 

Για μία ολόκληρη πενταετία μετά τη γέννηση της κόρης μου φοβόμουν τα αεροπλάνα. Η αφορμή ήταν δύο-τρία δύσκολα περιστατικά στον αέρα, τύπου «φραπέ». Να φανταστείς είχα ξηλώσει μία θέση από τον φόβο (γέλια).Το ξεπερνάς σιγά σιγά με τις πτήσεις και μετά  το βλέπεις φυσιολογικό. Εγώ ρώτησα από ενδιαφέρον κάποιο ψυχολόγο γιατί όποτε κορόιδευα εκείνους που φοβόντουσαν τα αεροπλάνα. Και μου είπε ότι είναι η ευθύνη που νιώθεις ως γονιός, ότι πολλοί το παθαίνουν όταν γίνονται γονείς. Να σου πω επίσης ότι με τρομάζει η ανθρώπινη βλακεία.

Ακόμη

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος γράφει για τη μητέρα του Τζένη Καρέζη 24 χρόνια μετά το θάνατό της.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μηχάλης Χατζηγιάννης: 

Χώρισαν ή όχι; Οι φίλοι του ζευγαριού ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας περιγράφει πώς είναι σήμερα η ζωή του στα 51 του.

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα,  ατάκες, θεωρίες, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις.