Χρόνια Πολλα Δέσποινα! Τι έλεγε πριν 18 χρόνια στο DownTown για Βίσση, Φοίβο και επιτυχία

Τhe Lady is a Star!
Χρόνια Πολλα Δέσποινα! Τι έλεγε πριν 18 χρόνια στο DownTown για Βίσση, Φοίβο και επιτυχία



Η Δέσποινα Βανδή γίνεται 47 ετών και εμείς κάναμε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο. Πίσω, στο μακρινό 1998, όταν η Δέσποινα ξεκινούσε την καριέρα της. Σήμερα, 18 χρόνια μετά, επιβεβαίωσε τον τίτλο της τότε συνέντευξης, της πρώτης της στο DownTown: The Lady is a Star!

Όσα ακολουθούν αποδεικνύουν ένα και μόνο γεγονός. Πως η Δέσποινα θα έφτανε στην κορυφή. Και τα κατάφερε! Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο DownTown και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Βγάζεις όντως τόσο καλά λεφτά όσο λένε;

Για την ηλικία μου παίρνω πολλά λεφτά και με βάση το πτυχίο μου πιο πολλά.

Πόσο πιστεύεις ότι σε έχει βοηθήσει η εξωτερική σου εμφάνιση;

Η εξωτερική εμφάνιση μετράει σε όποια δουλειά κάνεις, πόσο μάλλον στην δική μου, που τα πράγματα και οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει. Παλιά καθόταν ο κόσμος σε καρέκλες και άκουγε τραγούδια, όταν όμως κάνει σόου το ζητούμενο είναι το θέαμα και η διασκέδαση του κόσμου. Μια ωραία εμφάνιση και ένα ωραίο σώμα πάντα βοηθάει. Αλλά θέλω να λέω ότι έχω και σωστή φωνή. Αυτό να το γράψεις. Σωστή, δεν λέω καλή.

Θα έκανες ποτέ μιούζικαλ;

Όχι, στην Ελλάδα, γιατί δεν μπορεί να γίνει σωστά. Ομολογώ ότι ζήλεψα φριχτά όταν πήγα στο Λονδίνο. Είναι τρομερά επιβλητικές οι δουλειές που γίνονται εκεί. Δεν ξέρω αν ποτέ κάποιος επιχειρηματίας θα ρίσκαρε να ρίξει τόσα λεφτά.

Εσύ που νομίζεις πως οφείλεται η επιτυχία σου;

Ίσως στο ότι κάνω όσο μπορώ καλύτερα πράγματα πάνω στην σκηνή.

Ποιο είναι το πιο απίστευτο σχόλιο που έχεις ακούσει φέτος;

Όταν τραγουδούσα ένα κομμάτι από τον νέο μου δίσκο και λέει από κάτω ένας «Ποπο, κοίτα αυτό το κομμάτι της Μαρινέλλας πως το ξεσκίζει…».

Ποιο κομμάτι ήταν αυτό;

Ήταν το «Θέλω να σε ξεχάσω».

Ο τίτλος που σου αποδίδουν «νέα βασίλισσα της νύχτας», πως σου φαίνεται;

Κιτς θα έλεγα. Και πολύ εύκολος.

Είναι αλήθεια πως έχεις τσακωθεί με τον Φοίβο;

Όχι βέβαια! Απλά θέλαμε να συνεργαστούμε πολύ καιρό και κάποιοι μας δημιουργούν προβλήματα. Με τον Φοίβο είμαστε ίδιοι χαρακτήρες, έχουμε τα ίδια ακούσματα, και την ίδια τσίτα για την δουλειά μας.

Τι έχεις να πεις για τον χαρακτηρισμό «νέα Βίσση»;

Για να πεις ότι κάτι είναι νέο πρέπει να φύγει το παλιό. Εγώ δεν θεωρώ πως έχει παλιώσει η Βίσση, αλλά αντίθετα βρίσκεται στην πιο καλή της φάση. Ο καθένας έχει την μοναδικότητά της.

Πες μου έναν άντρα που σου αρέσει;

Ο Αντώνης Φραγκάκης!

Έχεις έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση από θαυμαστή;

Όχι, έχω μάθει να χειρίζομαι τα πράγματα. Μια φορά ένιωσα αμηχανία που μου την «έπεσε» μια γυναίκα. Ίσως γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί…

Ποιοι είναι οι καθημερινοί σου εθισμοί;

Καφές, σοκολάτες και βιταμίνες!