Taylor Swift: Πόσες πλαστικές έχει κάνει; (πριν και μετά)

Haters gonna hate, hate, hate, hate…
Taylor Swift: Πόσες πλαστικές έχει κάνει; (πριν και μετά)



Η Taylor Swift εδώ και 5 χρόνια… στρογγυλοκάθεται στον θρόνο της παγκόσμιας μουσικής. Το ότι διαθέτει ένα τεράστιο ταλέντο, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αλλά επειδή η μουσική βιομηχανία ζητά και άλλα, η Taylor άλλαξε εμφάνιση. Πολύ.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το στήθος της. H Tay-Tay δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα προικισμένη στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο στις τελευταίες τις εμφανίσεις με τον Tom Hiddleston, η μεγάλη διαφορά είναι κάτι παραπάνω από ορατή.

Λίγο νωρίτερα, στις αρχές του 2016 η Swift εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των iHeart Music Awards με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα. ΟΚ, ήταν εντυπωσιακή (είναι και 1,78 ύψος), αλλά τα μάτια όλων «καρφώθηκαν» στα οπίσθιά της. Γιατί απλά η Taylor δεν είχε! Οπότε δυο εκδοχές υπάρχουν: Ή βρήκε την μαγική συνταγή στο γυμναστήριο για squat ή έκανε πλαστική. Εμείς πάμε με το δεύτερο…

Θέλετε να πάμε και πιο πίσω;  Η μύτη της 27χρονης superstar είναι αψεγάδιαστη και αρμονικότατη με το πρόσωπό της. Αυτό όμως δεν είναι αποτέλεσμα καλών γονιδίων αλλά του πλαστικού της. Και αν μας πιστεύετε, δείτε την φωτογραφία…

Taylor Swift Boob Job Before After

Τέλος, να σας πούμε και για τα μάτια της. Το βαθύ μπλε οφείλεται στον κύριο και την κυρία Swift, αλλά το σχήμα τους δεν ήταν τόσο… γατίσιο. Και ναι, έχουμε ξανά την ανάλογη photo!

taylor swift plastic surgery before and after

Καλά γονίδια ή καλός πλαστικός; Ό,τι από τα δυο και αν ισχύει, η Taylor είναι η «πριγκίπισσα» της pop!